A menekültek közé dzsihadisták vegyülnek

A szicíliai Pozzalo polgármestere szerint a migráció változóban van, nemcsak elkeseredett menekültek érkeznek az országba, hanem dzsihadisták is. Roberto Ammatuna szerdán levélben fordult Marco Minniti olasz belügyminiszterhez a migránsok fokozottabb ellenőrzése érdekében.

2017. október 5. 11:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szicília - a migrációval nem csak menekültek érkeznek A szicíliai Pozzalo polgármestere szerint a migráció változóban van, nemcsak elkeseredett menekültek érkeznek az országba,  hanem dzsihadisták is

Friss hírek
Új pártot alapított az AfD-ből kilépett Frauke Petry "Kék Párt" (Die Blaue Partei) néven új pártot alapít Frauke Petry, az Alternatíva Németországnak (AfD) volt társelnöke, aki a szeptemberi szövetségi parlamenti választások után lépett ki egykori pártjából.
A példa nélküli időjárás több ezer pingvinfióka életébe került Amióta az antarktiszi pingvinpopulációkat figyelemmel követik, nem történt ilyen eset.
Londonban tárgyalt és fellebezett az Uber Dara Khosrowshahi, az Uber vezérigazgatója múlt héten egybehangzóan konstruktívnak minősített tárgyalást tartott Mike Brownnal, a Transport for London vezérigazgatójával, ma pedig az Uber benyújtotta londoni szolgáltatási engedélyének megvonása elleni fellebbezését.
Juncker leegyszerűsítette, miért kell kifizetni a Brexit-számlát "Olyan, mint ha egy bárban ülnétek és rendelnétek huszonnyolc sört, de aztán hirtelen néhány kollégátok távozna. Ez így nem működik, fizetniük kell" - mondta Juncker a Luxembourgi Egyetemen tartott beszédében.
Ezzel a zajjal betegíthették meg az amerikai diplomatákat Kubában Olyan, mintha egy hatalmas csapat tücsök ciripelne, de hallható, hogy elektronikus a zaj.
Oroszország szerint Trump újabb külpolitikai lépése végzetes lehet Ha az Egyesült Államok felmondja az Irán nukleáris programjáról kötött nemzetközi megállapodást, kárt okozna a biztonság légkörének és a nukleáris fegyverek elterjedése elleni fellépésnek állítja Putyin szóvivője.

Minniti: a migránsáradat azért állt le, mert Olaszország stratégiát váltott Alaptalannak nevezte Marco Minniti olasz belügyminiszter azokat a sajtóértesüléseket, miszerint a római kormány több millió eurót juttatott a líbiai embercsempész-szervezeteknek, ezzel fékezve meg a m...
Olasz belügyminiszter: Nem fizettük le az embercsempészeket Marco Minniti szerint azért nem jönnek a migránsok, mert Róma stratégiát váltott.

Top hírek:
Húsvágó bárddal gyilkolt egy férfi az USA-ban Feleségét megölte, anyósát súlyosan megsebesítette, amint a pszichiátriáról hazaengedték.
Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült Egy hét éves kisfiú is az áldozatok között van.
Erdogan: Nincs gond az orosz Sz-400-as rakéták megvásárlásával A fegyverek légterük védelméhez kellenek.
Belépett a szíriai Idlíb tartományba a török hadsereg első konvoja A művelet része a feszültségcsökkentési megállapodásnak.
Szexuális zaklatással vádolták meg az Amazon Stúdió főnökét is Azonnali hatállyal felfüggesztették csütörtökön az Amazon Stúdió főnökét, miután kiderült, hogy egy televíziós producer szexuális zaklatással vádolta meg. Roy Price ráadásul tudott arról, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta az egyik színésznőt, de semmit sem tett.
Londonban tárgyalt és fellebezett az Uber Dara Khosrowshahi, az Uber vezérigazgatója múlt héten egybehangzóan konstruktívnak minősített tárgyalást tartott Mike Brownnal, a Transport for London vezérigazgatójával, ma pedig az Uber benyújtotta londoni szolgáltatási engedélyének megvonása elleni fellebbezését.