Áder János az Osztrák-Magyar Monarchia volt katonai temetőjében koszorúzott

Áder János köztársasági elnök a montenegrói Herceg Noviban katonai tiszteletadás mellett koszorút helyezett el az Osztrák-Magyar Monarchia volt katonai temetőjében csütörtökön délelőtt.

2017. október 5. 12:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áder János sarkára állt: visszaküldte megfontolásra a kéményseprésről szóló törvényt A kéményseprők egy emberként köszönték meg, hogy közbelépett.
Két új államtitkárt nevezett ki Áder János A miniszterelnök javaslatára Áder János köztársasági elnök október 11-i hatállyal a Miniszterelnökség államtitkárává nevezte ki Horváth Istvánt és Simon Róbert Balázst.
Áder: fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán EU-s integrációját Aggodalomra ad okot a Nyugat-Balkán helyzete, ezért cselekedni kell - hangsúlyozta Áder János a visegrádi négyek államfőinek kétnapos tanácskozásán.
Szekszárdon tanácskoztak a V4 államfői A kétnapos csúcstalálkozót Áder János köztársasági elnök hívta össze.
Magyarok kenyere: Lurkó háznak is jutott a lisztadományból Idén minden rekordot megdöntött az egész Kárpát-medencét átfogó kezdeményezés: a 3900 áldozatkész magyarországi és határon túli magyar gazdálkodó mintegy 600 tonna búzát gyűjtött össze, így az őrlés u...
Áder: nem sokat javult a közbeszéd állapota Nem sokat javult a közbeszéd állapota ezt az államfő mondta a Hír TV-nek. Áder János még májusban beszélt arról a Parlamentben, hogy drámai mértékben romlott a helyzet. A közállapotok romlása miatt ...

Áder: A haza minden érte hozott áldozattal erősebb lett Magyarországnak törvényes joga volt megvédeni az uralkodó által szentesített vívmányokat, mivel ez békében nem ment, vállalni kellett érte a harcot, és mert a harc sem vezetett sikerre, meg kellett ha...
Montenegróba utazik Áder János A magyar köztársasági elnök hivatalos látogatásra érkezik majd az országba.
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.
Áder: bővül az együttműködés Ausztráliával Több területen is bővülhet Magyarország és Ausztrália együttműködése a közeljövőben - mondta Áder János köztársasági elnök Budapesten.
Átvette miniszteri kinevezését Kósa Lajos A Fidesz jelenlegi frakcióvezetője októbertől a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter lesz - kinevezését Áder János köztársasági elnök adta át.