Joggal való visszaélés” miatt perlik a bírósági hivatal fejét

Egy kitüntetett a büntetőbíró kezdeményezett eljárást Handó Tünde ellen.

2017. október 5. 12:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Handó Tünde: 2017 a közérthető bíróság éve Az OBH az idei évet a közérthető bíróság évének szentelte a bírósági kommunikáció javítása érdekében mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke Budapesten csütörtökön.

Friss hírek
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása
Vendégünk Vashegyi György, a Magyar Művészeti Akadémia új elnöke
Varga Mihály: először nyílik lehetőség nyugdíjprémium kifizetésére A gazdaság jó teljesítményének köszönhetően az idén először nyílik lehetőség az idősek számára nyugdíjprémium kifizetésére közölte Varga Mihály a Senectus Idősek Otthona csütörtöki ünnepségén Budapesten.
Itt tüzek égnek, nehogy már metrót hozzatok erre Több ezren kezdtek tiltakozni a mumbai városvezetés terve ellen.
Osztrák választás: a szélsőbalos huligánok már készülnek Több radikális baloldali szervezet is bejelentette, hogy zavargásokat terveznek majd az osztrák választások estéjén, hogy a pusztítással tüntessenek a bevándorlásellenes Heinz-Christian Strache és pártja ellen.
Trump aláírta: vége az Obamacare-nek Trump elnök aláírta elnöki rendeleteit, ezzel véget ért az Obamacare elleni harca - volt látható a Fox News televíziós csatornán. Így pedig lezárult az előző elnök, Barack Obama által bevezetett egészségbiztosítás korszaka; a helyébe lép új Trumpcare állítólag olcsóbb és diverzifikáltabb lesz támogatói szerint.

Iustitia vak, de Handónak van szeme: most a bírók öltözködését írná elő A bírósági dolgozók után a bírákat is átfazonírozná a Handó Tünde vezette Országos Bírósági Hivatal: a MOME-val közösen kiírt pályázaton az ideális bírói talárt keresték. Az eredmény: a cifraszűr és ...

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.