Közel 10 000 adag ételadomány gyűlt össze rászoruló gyerekeknek

Újra akcióba lendült a Budapest Bike Maffia (BBM) és a Cofidis: a Tekerj, hogy segíthess program keretében idén összesen 3090 gyerek napi étkezéséhez elegendő adomány gyűlt össze. A programra látogatók mellett kerékpáros versenyzők, közéleti személyek és zenekarok is bringára pattantak Budapesten, Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Hajdúhadházon, hogy a többi résztvevővel együtt tekerjenek hátrányos helyzetű gyerekek támogatásáért.

2017. október 5. 8:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ez a férfi semmit sem csinált Budapesten, mégis őt keresi a rendőrség
Art Market Budapest 2017: Kiemelkedő sikerrel zárt Közép- és Kelet-Európa vezető nemzetközi képzőművészeti vására Közel 30 ezer látogató, jelentős nemzetközi figyelem.
Koncertsorozatot hirdetett a Filharmónia Szegeden A magyar és a nemzetközi zenei élet kiváló képviselőivel találkozhat a Filharmónia Tisza-bérletsorozatán a közönség Szegeden közölte Szamosi Szabolcs, a cég ügyvezető igazgatója hétfőn a csongrádi me...
Friss képek: nagy baleset a fővárosban Összeütközött két személyautó vasárnap este Budapest IX. kerületében, a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésében.
Tárlattal és előadással várja a látogatókat a Hungarikum Élményház Interaktív kiállítás és színházi előadás is várja az érdeklődőket a Hungarikum Élményházban Budapesten.
Budapest az unió nélkül is szabályozza az élelmiszerek kettős minősége okozta helyzetet - a nap hírei Egy év haladékot kap a CEU a kormánytól, amely a felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi. Az iráni atomalku felmondását helyezte kilátásba az amerikai elnök.

Hétmilliárdból újul meg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Mintegy hétmilliárd forintból újul meg a X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet az Egészséges Budapest Program keretében, a fejlesztés részeként a kórház területén új szakrendelő é...
Hatgólos Szeged-siker a kézi-BL-ben Lengyelországban nyertek meccset.
Halálra gázoltak egy gyalogost Debrecen közelében A 4-es számú főúton történt baleset miatt félpályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők.
Jimi Hendrix-emlékkoncertet szerveznek Budapesten Jimi Hendrix emléke előtt tisztelegve ad koncertet október 29-én a Halper-Hendrix Experiment a fővárosi MOM Sportban.
Zsurek leves, jó sörök - Sikeres V4 Bazár Budapesten A V4-ekről, vagyis a visegrádi országokról szólt ez a nap a Várkert Bazárnál. Magyarország a V4-ek soros elnöke, és ebből az alkalomból meg lehetett ismerkedni a szlovák, cseh és lengyel ételekkel, ze...
Felújítják a budapesti kórházakat Felújítják a kórházakat! Több, mint 700 milliárd forintból újul meg a budapesti ellátórendszer a következő 8-9 évben. Ezt mondta Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár. A kormány az Eg...