Szél Bernadett: Orbán Viktor felhagyott a kormányzással

Az ellenzéki pártok egymással vannak elfoglalva.

2017. október 5. 13:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Saját pártja is elhatárolódik ellenforradalmi posztja miatt Szanyi Tibortól A vitába beszállt a Fidesz is, amely viszont Orbán Viktor beszédét reklámozta egy kicsit.
Töretlen Orbán Viktor népszerűsége Fél évvel a 2018-as választás előtt a felnőtt népesség csaknem kétharmada, és még az ellenzéki szimpatizánsok fele is arra számít, hogy újra Orbán Viktor lesz a miniszterelnök. Ez derül ki egy friss...
Valamiben egyetért Orbán Viktor az EU menekültpolitikájával Békés hangulatban kezdődött az EU-csúcs, bár nagy előrelépés nem is várható a kétnapos brüsszeli találkozón.
Orbán Viktor védelme is szóba került a roma önkormányzat elmaradt közgyűlésén Egy képviselő azt mondta: a miniszterelnök védelmébe vette Farkas Flóriánt.
Orbán Viktor is elbúcsúztatta Bernd Storckot Storck távozása csak részben lehetett meglepő, Orbán mégsem készült terjedelmes búcsúval.
Este 7:59 Orbán Viktor: Magyarország szép, élhető és biztonságos; Volt gyurcsányistával erősít a Momentum; Ferenc pápa: a migránsokat nem állíthatják meg fizikai akadályok. Az este legfontosabb hírei.

Míg Orbán Viktor a robotok világában küzd a Sátánnal, a TV2 letiltott egy kormányellenes influencer macskát Heti videó híradó.
Megválasztották "Az év vállalatát" "Mérlegen az elmúlt nyolc év" Ez volt a mottója az idei FIGYELŐ TOP200 rendezvényének. A konferenciát díjátadó és nagyszabású gálaest zárta, amelynek díszvendége Orbán Viktor miniszterelnök ...
Silány termékek: ha az unió nem lép, Magyarország rendezi az ügyet Az európai gazdaság az egymás iránti bizalmon nyugszik, amit hosszú, kitartó és kemény munkával lehet megszerezni, ugyanakkor pillanatok alatt el lehet veszíteni - ezt mondta Orbán Viktor Pozsonyban. ...
Orbán Viktor szerepel a Mr. Robot legújabb részében A szerep csak néhány másodperces, de nagyon hangsúlyos.
Szél Bernadett kikérte a Soros-tervet Az LMP politikusa közérdekűadat-igényléssel tisztázná, hogy valóban létezik-e a terv.
Orbán Viktor gratulált a Magyar Művészeti Akadémia új elnökének Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Vashegyi Györgynek, a Magyar Művészeti Akadémia kedden megválasztott új elnökének közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezet...