Az oroszok behúztak Észak-Koreába egy internetkábelt

Észak-Koreában a rakétákat fejlesztik, minden más innovációval jócskán le vannak maradva. Kim Dzsong Unnak most kifejezetten jól (és jókor) jön, hogy Putyinék bevittek egy kábelt az országba.

2017. október 5. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lantos: a jelek arra utalnak, hogy lesz változás a magyar egészségügyben Az elmúlt évek tendenciái szerint a magánegészségügyi szolgáltatást igénybevevők köre egyre szélesebb, ezt egyre több szolgáltató ismeri fel, így a verseny is erősebb - mondja Lantos Csaba üzletember....
Videón Vettel parádés rajtja és első köre Malajziából Parc Fermé: Videón Vettel parádés rajtja és első köre Malajziából
Így néz ki az új Pixel előlapja? Úgy néz ki, hogy a Pixel 2 XL valóban a trendekhez igazodik, a Pixel 2 azonban vaskos keretet ad a kijelző köré.
Videó: Hamilton rajtelsőséget érő köre Malajziában Forma-1-es pályafutása 70. rajtelsőségét szerezte a Maláj Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton.Tovább
Saját stúdión belül készül tovább a PlayerUnknown's Battlegrounds A játék már akkorára nőtt, hogy egy vadonatúj cég épül köré, ami csak Brendan Greene alkotásával foglalkozik majd.
Brexit: nincs elegendő előrelépés Az EU prioritásaival kapcsolatban a Nagy-Britanniával folytatott tárgyalások első négy köre nem hozott megfelelő előrelépést, hangsúlyozza az Európai Parlament indítvány-tervezete.

Észak-Koreába is sugároz a BBC Koreai nyelvű adást indított a BBC, amit a csatorna szerint Észak-Korea egy részén is lehet fogni.
Brutálisan megnőhet jövőre az albérlettámogatás Az idén új elemmel, a mobilitási célú lakhatási támogatással bővült az adómentesen nyújtható cafeteria-elemek köre, de a túl szigorú feltételek miatt 2017-ben országosan csupán alig néhány esetben vet...
Bővül a lakbértámogatást igénybe vevők köre Jóval többen vehetik igénybe jövőre a munkáltató általi lakbértámogatást. A tervek szerint jövőre már a minimálbér 60 százalékát is elérheti az adómentes juttatás mértéke.
Lehet, hogy jövőre már tényleg kifizetik helyetted az albérletedet? Az idén új elemmel, a mobilitási célú lakhatási támogatással bővült az adómentesen nyújtható cafeteria-elemek köre. Bár az elmúlt években jelentősen megugró bérleti díjak miatt munkavállalók tízezrein...
Figyelő: Jöhet a rezsicsökkentés új köre Szociális alapú lenne, és áram- és gázárcsökkentés formájában valósulna meg.
Brazil humor: vigyázz, jönnek a piranhák! A fene gondolná, hogy ilyen félelmetes szívatás egy kis haleledelt dobni a vízbe fürdőző haverunk köré. Videó.