Éjjeli fagyok jöhetnek, nappal 15 fok sem lesz sok helyen

A hétvégén változékonyabb lesz az idő, napsütésre, de esőre, többször erős szélre is számítani lehet.

2017. október 5. 15:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Kritikát írt a Facebookra, nem kapta meg a tanári állást Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy szakközépiskola pedagógusi állására és ugyanazon a napon posztolt is egyet a közösségi oldalára, a hír mellé pedig kritikus megjegyzéseket tett a magyar oktatáspolitikára és annak alakítóira. Néhány napra rá az intézmény igazgatója kérdőre vonta a már ott dolgozó nő férjét a bejegyzés miatt.
Eszenyi Enikő már beszélt Marton Lászlóval Hosszabban csak később reagálnak.
Október 23-a: péntektől négy napig nehezebb lesz Budapesten autózni Az október 23-ai megemlékezések miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a főváros több kerületében péntektől a hosszú hétvégén közölte a rendőrség.
Czeglédy-Gyurcsány-botrány: Lázár az unióhoz fordul Az előzetesben ülő politikus folyamatosan élvezte a bukott miniszterelnök támogatását.
A Vígszínház elítélte a méltóság és a becsület elleni támadást Rövid nyilatkozatot adtak ki azután, hogy főrendezőjüket megnevezték a szexuális zaklatási ügyben. Marton László tagadja a vádat.
Hír: Reagálás a XI. kerületi önkormányzat közleményére Több mint két hónapos késéssel rendelt el változtatási tilalmat a kerület a Feneketlen-tó környékére tervezett lakópark területre. Az augusztus elején kirobbant ingatlanbotrány óta most először szólal meg, és lép a kerületi önkormányzat annak ellenére, hogy a lakók részéről hatalmas tiltakozást váltott ki a tervezett beruházás.

Top hírek:
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Eltűnt fiú holttestére bukkanhattak egy Dunából kihúzott kocsiban Egy márciusban Győrben eltűnt fiú testét találhatták meg a vízből kihúzott kocsiban - írta a Kisalföld.
A Vígszínház a zaklatási ügyről: azt gondoljuk, amit a Katona Van-e dolga a magyar színházaknak a Weinstein-üggyel és Sárosdi Lilla vallomásával? Ezt szerettük volna megtudni az elmúlt napokban. Hétfő óta leveleztünk a színházakkal, hogy pontokba szedett kérdéseinkre konkrét válaszokat kapjunk. Alább közöljük ezeket, az olvasó pedig döntse el, melyiket díjazza tapssal.
Donald Trumpot bírálta az amerikai ügyvivő Budapesten Nem ért egyet saját elnöke külpolitikájával, példátlan és furcsa megjegyzés egy amerikai diplomatától.
Életveszélyes állapotban van a lány, akit elgázolt a HÉV Zsófialiget megállóhelynél szorult egy fiatal lány az egyik HÉV-szerelvény alá.
Sorosológiai gyorstalpaló Németh Szilárddal videó Végigültük a főrezsicsökkentő több mint kétórás gödöllői fórumát, aztán alig két percbe sűrítettük önnek a lényeget.