Vad Ninetta örökös bajnok

Az idén ötödik világbajnoki címét begyűjtő Vad Ninetta neve ünnepélyes keretek között felkerült a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) székházában található márványtáblára, az év felfedezettjeinek járó Kolonics-díjat pedig két fiatal kenus, Slihoczki Ádám és Szőke Attila kapta csütörtökön.

2017. október 5. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jövőre már a tízezres részvétel a cél a Vándortábor programban Révész Máriusz kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos bejelentése szerint 1700 gyermek vett részt az idén elindított Vándortábor programban, amely a Magyar Kajak-Kenu Szöve...

Friss hírek
Aspas-tripla, hét gól a forduló zárómeccsén A Celta Vigo kiütötte a Las Palmast.
Három fordulóval a vége előtt bajnok a Malmö Az utóbbi öt évben negyedszer nyerte meg a bajnokságot.
A mesterhármast szerző Nikolics bekerült a forduló álomcsapatába A Chicago Fire csatára jó eséllyel pályázik a gólkirályi címre.
Benézte a magyar foci sárba tiprását a hollandok klasszisa Ha újra nyilatkozik a témáról, átvesszük a vezetést a világranglistán!
A volt MLSZ-elnök nem sürgetné Storck leváltását 2018 őszéig nem lesz tétmérkőzése a válogatottnak.
Kemény: Ronaldo eldöntötte, kit kell a Realnak leigazolnia Úgy tűnik, a portugál klasszisnak a pályán kívül is fontos szerepe van.

Itt egy javaslat, ami sok diplomásnak kedvezhet Általános diplomás bérminimumot javasol a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ).
Schmidt Gábor: vége a depresszió korszakának Felfelé ível a sportág pályája és minden szakágban érmet szerezhet a magyar gyorsasági válogatott Tokióban - mondta a szezonzáráshoz közeledve a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke. Schmidt Gábor a szö...

Top hírek:
Szexfüggő volt minden idők legnagyobb bokszolója Egy új életrajzi könyve tanúsága szerint Muhammad Ali valósággal falta a nőket.
Babos szettelőnyről kapott ki az első fordulóban Párosban még javíthat.
Nem egyeztek az elképzelések, Szécsi Zoltán távozik Kaposvárról A háromszoros olimpiai bajnok szerződése december 31-i hatállyal szűnik meg.
Rali: nemzetközi porondra lépnének a magyar bajnokok Herczigék célja a rali Eb, az egri versenyt már ki is hagyják.
A mesterhármast szerző Nikolics bekerült a forduló álomcsapatába A Chicago Fire csatára jó eséllyel pályázik a gólkirályi címre.
NHL - Továbbra is remekül megy az újoncnak Nyert a Las Vegas, a Los Angeles és a Buffalo is.