Eredményes évet zárt a magyar sikersportág

Az 52. Örökös bajnokát avatta csütörtökön a magyar kajak-kenu sport. Az idén ötödik világbajnoki címét megszerző kajakos, Vad Ninetta neve került fel a szövetség székházában található márványtáblára. A Vasas SC versenyzője a női négyes tagjaként lett aranyérmes a racicei világbajnokságon.

2017. október 5. 17:24

A cikk folytatása...Friss hírek
FIFA-gála élőben: kié lesz a Puskás-díj? Londonban este fél kilenckor kezdődött a FIFA-gála, amely több kategóriában is megválasztja az esztendő legjobbját. Kiosztásra kerül a Puskás-díj is.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
Veszélyben a Dunántúl Viharos szél és a sok eső miatt a fél országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
CR, Messi vagy Neymar lesz a legjobb? FIFA-gála élőben A FIFA-gálán Londonban díjazzák a legjobbakat.
Szingapúrban februártól csak akkor lehet új autóra engedélyt kapni, ha közben nyugdíjba küldenek egy régit
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?

Hihetetlen, immár 52 örökös bajnoka van a magyar kajak-kenunak Vad Ninetta öt világbajnoki győzelméből három négyesben született.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Afroamerikai feminista: rasszizmus, hogy Weinstein csak fehér nőket erőszakolt meg A "faji kártya" sosem megy ki a divatból.
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.