Halálos áldozatai is vannak a németországi heves viharoknak

Volt olyan terület, ahol négyzetméterenként 50 liter eső hullott.

2017. október 5. 17:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A profik sem értik a katalán elnököt
Az EU-tól is segítséget várnak Kárpátalján Bocskor Andrea kárpátaljai magyar képviselő csalódott, hogy az európai döntéshozók nem ítélték el az új ukrán oktatási törvényt.
Folytatják az éhségsztrájkot a lengyel rezidensek Az egészségügyre fordított kiadások és saját fizetésük emelését követelik.
Egy riporter is meghalt az észak-vietnami áradásokban A trópusi viharban huszonegy ember eltűnt.
Nem fog csodát tenni Trump adócsökkentése, de szükség van rá Donald Trump komoly adócsökkentéseket és az adótörvények némi egyszerűsítését tervezi, melyekre valóban szükség van, de ne várjunk tőlük túl sokat kezdődik Peter Morici közgazdászprofesszor véleménycikke a MarketWatchon.
Harminc métert zuhant, meghalt egy nő a londoni katedrálisban A nő a Whispering Galériából esett a katedrális padlójára, a többi látogató szemtanúja volt az esetnek.

Top hírek:
13 lázadó fegyenc halt meg Mexikóban
Portugália is ellenzi a katalán elszakadást A portugál miniszterelnök azt mondta, Lisszabon kiáll Spanyolország egysége mellett.
Amerikai stratégiai bombázók gyakorlatoztak a Koreai-félsziget fölött Ez volt az első közös amerikai-dél-koreai-japán éjszakai gyakorlat.
Kirúgták a rendőrt, aki brutálisan megbilincselt egy nővért Utahban A brutálisan fellépő rendőr hiába kért bocsánatot. Az esetről készült videó bejárata az internetet, és óriás felháborodást okozott.
Újabb milliárdok kellenek Puerto Rico újjáépítéséhez Még a héten dönthet a támogatásról az amerikai kongresszus.
A profik sem értik a katalán elnököt