Az európaiak hisznek az elektromos autózásban

Az európai emberek közel fele úgy véli, tíz éven belül több lesz az elektromos autó, mint a robbanómotoros jármű

2017. október 5. 18:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezért a vitáért nem dicsérik meg Gulyás Gergelyt A Fidesz és az MSZP frakcióvezetője az RTL Klubon, Baló György műsorában vitázott, Gulyás Sorossal kapcsolatban tett egy érdekes kijelentést. Azért Tóth Bertalan szocialista politikus is többször csúsztatott, de ki emlékszik már, mi volt 15 éve.
Nagy Októberi Kavarás
Újraalakult az MTVA zenei lektorátus A három főből álló testület feladata a kortárs klasszikus zenék értékelése lesz
Hétmilliárdból újul meg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Mintegy hétmilliárd forintból újul meg a X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet az Egészséges Budapest Program keretében, a fejlesztés részeként a kórház területén új szakrendelő épül - mondta el György István, a Fidesz választókerületi elnöke csütörtökön, az intézményben tartott...
Országszerte hiánycikk a tűzifa A tavalyi kemény tél miatt sokan előre hozták az idei tűzifavásárlást, ami miatt már nyárra lecsökkentek az erdőgazdálkodók eladható készletei, a vegetációs időszak utáni fakitermelések pedig még csak most indulnak, ezért országszerte hiánycikk lett a tűzifa - olvasható a Zalai Hírlap csütörtöki...
Több mint 30 fürdő a Magyar fürdőkultúra napján A Magyar Fürdőszövetség több mint 30 tagja vesz részt a Magyar fürdőkultúra napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján, az idén október 14-én tartanak - mondta Hegyi Ákos, a szövetség főtitkára az MTI-nek csütörtökön

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Demszky a beduin módszerrel olívázik horvátországi házában videó Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.
Amnesty-főtitkár: Az orbáni gyűlöletpolitikától senkinek nem lett jobb az élete, sőt Salil Shetty a Közép-európai Egyetemen tartott beszédet szerdán az Emberi jogok és az új hazafiasság címmel.
Egymillió emberen segít a dél-pesti kórházfejlesztés A vidéki szakrendelőket is támogatják.
Megér egy történeti áttekintést az Amnesty International lesorosozása A pártállamban és a rendszerváltás után is csak akkor nem piszkálta a hatalom a világ legrégebbi globális jogvédő szervezetét, ha az "ellenségeit" bírálta.
Feljelentést tesz az Együtt a legújabb telekbotrány miatt Hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz az Együtt a Feneketlen-tó melletti telek eladása ügyében.