Erővágóval akart bejutni az akasztói stadionba Stadler

Erővágóval próbált bejutni Stadler József abba a stadionba, amit még ő maga építtetett a 90-es években Akasztón. A maga idejében az aréna a legmodernebbnek számított. A börtönt többször megjárt férfinak bírósági végzése van arról, hogy bemehet a stadion területére. Erővágóval próbált bejutni a lezárt területre, de nem járt si­kerrel.

2017. október 5. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Balti-tengeri kitérővel érkezik a GYSEV motorvonata A részben Magyarországon és teljes mértékben hazánk számára gyártott új generációs Stadler FLIRT motorvonat volt a számunkra legfontosabb újdonság a múlt héten a lengyelországi Gdanskban rendezett vas...

Friss hírek
Csaltak: tőkehalként árulták, hekkből készült a halrudacska 30 különböző halrudacskát ellenőrzött a NÉBIH.
Felvállalta szerelmét a várandós Hámori Gabriella Május vége óta lehet tudni, hogy az Együtt elnöke és a Jászai Mari-díjas színésznő, Hámori Gabriella egy párt alkotnak. Már akkor is kiderült, hogy első közös gyermeküket várják, a baba tervezett volt és nagyon boldogok. Kapcsolatukat viszont egészen mostanáig nem vállaták fel nyilvánosan, ezt most a 46 éves Juhász Péter tette meg Facebook-oldalán, ahol kapcsolati státuszával jelezte, együtt van Hámorival, szúrta ki a Blikk.
A turisták közé esett a Suttogó-folyosóról, szörnyethalt Baleset történt London egyik legismertebb turistalátványosságában és Európa 5. legnagyobb templomában, a Szent Pál-székesegyházban.
Ben Affleck kamerák előtt molesztált két riporternőt - Videók kerültek elő az esetről Ben Affleck az egyik esetért már bocsánatot is kért, de hiába, már a harmadik áldozata is megszólalt.
Ráfizethetsz, ha az interneten vásárolsz: rejtett költségekről tájékoztat a NAV Honlapján nyújt segítséget a biztonságos internetes vásárláshoz a NAV.
A gyerekek kedvence: sajtos-szalonnás burgonyacsónakok Akár egy finom vacsorát, akár egy különleges köretet szeretnénk, a burgonyacsónakokkal nem lőhetünk mellé. A mi családunkban ez az, aminek egy gyerek sem bír nemet mondani, szinte azonnal elfogy, amint elkészült.

Ilyenek az első elkészült Flirt motorvonatok Alig egy évvel a szállítói szerződés aláírását követően kigördült a Stadler lengyelországi gyárából a GYSEV első új generációs FLIRT motorvonata.
Stadler József erővágóval próbált meg bejutni a stadionjába Stadler József az ország legmodernebb stadionját építtette a 90-es években Akasztón, ma már be sem tud jutni a területre. Pedig a Szigethez hasonló fesztivált akar ott.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.