Menő manőverrel vesz be egy éles kanyart a 60 méteres kamion

Kanyarodott már hosszú autóval szűk utcába? Na, ez a kamionos ennek a sokszorosát hajtotta végre.

2017. október 5. 20:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Fantasztikus sült gesztenye - A velemi gesztenyeünnepen lestük el a sütési trükköket Tedd hangulatosabbá gesztenyesütéssel az őszi-téli estéket. Elárulunk hozzá néhány praktikát.
Marquez nyerte az év versenyét Rossiék előtt Elképesztő izgalmakat hozott a MotoGP Ausztrál Nagydíja: egészen a hajráig nyolcan haladtak teljesen együtt az élen, folyamatosan oda-vissza előzgetve egymást. A győzelmet végül a címvédő húzta be Rossi és Vinales előtt, miközben Dovizioso a top10-be sem fért be a nagyon szenvedő Ducatival.
Ritkaság, Alonso teljesen elégedett Remek teljesítménnyel ünnepelheti Fernando Alonso a szerződéshosszabbítást a McLarennel, a kilencedik legjobb időt autózta az időmérőn. Igaz, nem ez volt a kedvenc pillanata a kvalifikáción.
Tállai: 155 ezer ügyfelet segített a NAV támogató ellenőrzése Idén augusztus 31-ig 90 ezer hagyományos revíziót, és 155 ezer úgynevezett támogató jellegű ellenőrzést indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Új korba lépett a csillagászat A gravitációs hullámok megfigyelése egy teljesen új ablakot nyitott a világegyetemre. A segítségükkel érzékeljük az amúgy teljesen láthatatlan fekete lyukak jelenlétét az univerzumban. Sőt ezek a mindennapi élethez látszólag a legkevésbé sem kapcsolódó jelenségek máris választ adtak egy olyan, fundamentális kérdésre, hogy honnét is származik mindaz a sokféle anyag, ami körülvesz minket itt a Földön.
Szijjártó: a döntéssel Európa biztonságának totális feladása történt Az Európai Parlament jogi ügyekkel foglalkozó szakbizottságának döntése után senkiben nem lehet kétség, hogy létezik az a terv, amelynek alapján Brüsszel a menekültek betelepítésén dolgozik - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Top hírek:
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Új információk a veronai halálbusz ügyéről Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt.
Andrej Babis pártja aratott győzelmet a cseh választásokon Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon.
Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül! Macron elnök parlamenti képviselője hónapokon át kínozta, szexuálisan megalázta titkárnőjét.