Nagy változás jön a bulinegyedben

Budapesten esténként sétálóutca lesz a 7. kerületi Kazinczy utcából. Ez derül ki a kerületi önkormányzat válaszából, amelyet a 24.hu kérdésére küldtek.

2017. október 5. 22:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elszánt és vitéz tiszt, körültekintő parancsnok Nemcsak a tizenötödik aradi vértanú történetéről szeretném lesöpörni a néha oly hálátlan és feledékenységre hajlamos utókor miatt rárakódott képzeletbeli port, hanem annak a számomra ismeretlen gyűjtő...
Súlyos milliárdok egy szétbarmolt városrészért Összeszedtük, mit kis kell tudni a bulinegyed számairól. Jól jár-e az, aki lakást vesz a Kazinczy utca környékén, és megéri-e a lakóknak tűrniük a legénybúcsúsokat a hatalmas bevételért cserébe?

Friss hírek
Az afta kezelése természetes gyógymódokkal Az afta apró, hólyagszerű, fehéres színű, fekélyes seb, ami rendszerint 7-14 napon keresztül okoz kellemetlenséget, azután lassacskán magától meggyógyul. ...
Álcák csapdája (Teljes film) Gyilkosság áldozata lesz Washingtonban az Egyesült Államok egyik szenátora. Az elkövetés módja arra utal, hogy egy egykori szovjet ügynök-legenda lehet a tettes...
Trump most az NBC-t lövetné le Egy cikkükben azt állítják, hogy az elnök a nyáron megtízszerezte volna az USA atomfegyver-arzenálját.
Lapos has diéta. 5 kiló, 2 hét alatt Itt az ideje szorosabbra húzni az övet. Nem csak a bomba alak eléréséért érdemes belevágni a testsúlycsökkentésbe, a hasi zsírpárnák leadásával általános egészségünkért is sokat tehetünk. ...
Már tizenhat éves kortól biztosítaná a szavazati jogot az LMP Már tizenhat éves kortól biztosítaná a szavazati jogot az LMP. Ennek érdekében alaptörvény-módosítási javaslatot nyújt be az ellenzéki párt.
Meglesem, hogy nézel, megtudom mit gondolsz!

Az ingyen pisilés, az éjszakai polgármester és a sétáló Kazinczy utca még megmentheti a bulinegyedet A budapestiek mintha már le is mondtak a volna környékről, de a vendéglátósok sem ilyen bulinegyedet akarnak.
A régi harag egyesült az újjal Milyen lehet a kocsmatúrák tőszomszédságában élni, és nyaranta nyitott ablaknál hallgatni a legénybúcsúkat? A Kazinczy utca egy részén már csak egy tábla emlékeztet: itt valaha emberek laktak.
Nem bombabiztos üzlet a rendőrökre tukmálni a drogot Az erzsébetvárosi nyomozók elfogtak egy szír férfit, aki nekik szeretett volna kábítószert értékesíteni a Kazinczy utcában.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.