Ki más festette volna le kapucniban Simicska oszlopait, mint a helyi Fidelitas elnöke?

Bóka Bence az RTL-nek nem árulta el Veszprémben, hogy ki ő, de a 24.hu kiderítette.

2017. október 5. 21:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehet, hogy Simicska Lajos cezaromániás bunkó, de ez nem az ő plakátja A manipulációnak létezik az a foka, amikor a dolog elmebajjá vagy tényleg művészetté válik: a Fidesz-lap nagy Fidesz-védelmezésében egy Fidesz-ellenes plakáttal támadja a Fidesz új ellenségét.
Bayer Zsolt halálát kívánta, kirúgták Bajomi-Lázár Péter a Simicska-Indexen magyarázkodik. Közös erővel veszik semmibe a valóságot.
Nevetségessé tették Simicska unokatestvérét a falujában Jobbik kifizetőhely! - ezt írták a plakátra az Index-tulajdonos Nagy-Ajtony Csaba lakóhelyén.
Amikor Simicska fagyija visszanyalt
Pert vesztett a Hír Televízió Jogerősen pert vesztett a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Hír TV a korábbi műsorvezetőjével, Földi-Kovács Andreával szemben.
Eltűnt Müllner János, Simicska Lajos festősegédje A gyömrői barlangász korábban részt vett a jobbikos milliárdos plakátfestegető akciójában. Most bujkál.

Simicska segítséggel firkált Jobbikos vazallusával rondította össze veszprémi hirdetőoszlopait Simicska Lajos Veszprémben. Müllner László a milliárdos régi szövetségese, felesége pedig a Közgépnél, Simicska cégénél dolgozik. Errő...
Jobbikos emberével akciózott Simicska Veszprémben A dúsgazdag oligarcha nem egyedül festette tele obszcén szövegekkel Veszprém hirdetőoszlopait: a Jobbikkal szimpatizáló Müllner László is segítségére volt, akinek felesége a Simicskához tartozó Közgép...
Fidesz: a törvényeket mindenkinek be kell tartania A Jobbik néhány plakátért cserébe eladta a pártot Simicska Lajosnak - véli a Fidesz.
Miközben Simicska Orbánt gecizte, egy majom szomorkodott a fodrásznál Itt a 444 heti híradójának első kísérleti adása.
Simicska-simogatás volt a házi feladat
A nap legfontosabb hírei – 2017.10.06. Nyomoznak a Jobbik ellen, Simicska házát nem firkálták össze, Göncz unokája momentumosként indulna a választáson.