Fegyvereket ad el Oroszország Szaúd-Arábiának

Légvédelmi rakétarendszerek, páncéltörőket, Kalasnyikovokat.

2017. október 5. 23:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Eladják a lakást, amit bérelsz? A törvény szerint nem lenne muszáj költözni Meglepő dolgot mond ki a jogszabály.
Véget ér a legendás utazó rockfesztivál 2018-ban indul utolsó alkalommal útjára a főleg pop punk-, és alternatív rockzenekarokat felvonultató turnézó amerikai rendezvény, a Vans Warped Tour.
Naponta (!) 2 órát youtube-oznak a magyar fiatalok, és most az is kiderült, kiket néznek A 10 és 29 év közötti fiatalok 96 százaléka rendszeresen néz YouTube-videókat, saját bevallásuk szerint átlag napi 2 órát töltenek a videómegosztón. A legtöbb időt a 10-15 évesek fordítják YouTube-csatornák követésére, 22 százalékuk napi 4 óránál többet szán videónézésre derült ki a SAKKOM Interaktív reprezentatív influencer kutatásából, melyet a Gemiusszal közösen végeztek.
Portfolio Sikerklub Videók Október 26-án tartottuk a Portfolio első Sikerklub rendezvényét. A különleges eseményen olyan emberekkel beszélgettünk, akik életük valamely területén kimagasló eredményt értek el, sokak által...
Végre multizhatunk is a Final Fantasy XV-ben Kéthetes csúszást követően tegnap elérhetővé vált a Final Fantasy XV régóta várt multiplayer kiegészítője. A többjátékos móka során saját karaktert hozhatunk létre, és új küldetéseket vállalhatunk.
Farrell rejtegeti szerelmét Hat év után újra becsajozott Colin Farrell. Az Erőszakik és a Miami Vice című filmek sármos színésze vérbeli nőfaló agglegény: sosem volt még házas, két kisfia két különböző nőtől született. Most újra elővette csábító énjét, ám választottjának kilétét még nem fedte fel. A barátnőm, aki nem a szórakoztatóiparban dolgozik, sokat utazik.

Top hírek:
92 és 93 éves nácik ellen emeltek vádat Németországban A két férfit több száz zsidó és orosz katona meggyilkolásával vádolják.
Bucira verték a Barcát, majd 9 hónappal később apák lettek. Véletlen? Ha egy győztes meccs eufóriája így felpörgeti a libidót, akkor pár héten belül Barcelonában is rekordszámú születésszámra lehet számítani.
A Viszkis feladta a küzdelmet az Ázsia Expresszben Kulcsár Edina feladásra kényszerítette Amrus Attilát.
Varázshegy a Zeneakadémián A világ legkiemelkedőbb kamarazenészei lépnek fel a zeneirodalom kedvelt darabjaival a kamara.hu fesztiválon. A november 16-19 között harmadik alkalommal megrendezett sorozat alapítója a Simon Izabella-Várjon Dénes zongoraművész-házaspár.
Atombomba kibiztosítva: az EP megszavazta a lengyelek ellen a 7-es cikkelyt Orbán Viktor picit elkezdhet szorongani, mert a lengyelek egy lépéssel közelebb kerültek az EU-ban atombombának nevezett 7-es cikkely réméhez ennek végén a szavazati jogukat is elveszthetik. A 7-es cikkely élesítéséhez még két lépcsőt kell megugrani. Magyarország ellen hasonló eljárás folyik. ...
Nem semmi beugrás: így szól Dave Grohllal a Guns N'Roses