Íme az Assassin's Creed: Origins gépigénye

Cseppet sem kemény az Assassin's Creed: Origins ajánlott gépigénye.

2017. október 6. 1:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A lehető legjobb ember rendezi a következő Rocky-filmet Sylvester Stallone maga jelentette be a hírt. A Creed 2 a Rocky-sorozat hetedik része lesz.
Assassin's Creed: Origins - lesz loot box, de nem kell megijedni Már szinte nem is játék az, amiben nincs loot box, úgyhogy a Ubisoft is követi a trendet.
A víziló nem barát - Assassin's Creed: Origins gameplay 2. rész Folytatjuk a kalandozást a virtuális egyiptomban, ahol nemcsak a katonasággal, hanem a vadvilággal is összeakasztjuk a bajszunkat.
Assassin's Creed Origins - a sorozatban először választhatunk nehézségi szintet Korábban egyik AC játékban sem voltak különböző fokozatok, az Assassin's Creed Origins viszont megadja a lehetőséget, hogy kisebb vagy nagyobb kihívásokkal tűzdeljük tele Bayek útját.
Megérte várni rá? - Assassin's Creed: Origins 1. rész Kiutaztunk Londonba, ahol négy órán keresztül nyúztuk a hamarosan megjelenő Assassin's Creed: Originst. Nemcsak mesélünk róla, de meg is mutatjuk, milyen volt.
Assassin's Creed: Origins - ahol a homok az úr Egy újabb látványos trailerben tekinthetjük meg az Assassin's Creed: Origins világát.

Assassin's Creed: Origins, Wolfenstein II: The New Colossus - 2017. októberi játékmegjelenések Keményen nyit, még keményebben zárul, és a közepén is egész durva lesz 2017 októbere. Vajon a Wolfenstein II, az Assassin's Creed: Origins és a Super Mario Odyssey harcában ki marad alul?
Assassin's Creed: Origins - itt az új előzetes Kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a Ubisoft talán legnevesebb sorozatta, az Assassin's Creed aktuális epizódja. Rengeteg felvételt láthattunk már a játékról, most viszont egy minden eddiginél érde...
Mindössze 15,5 millió forintba kerül ez az Assassin's Creed: Origins fejhallgató Közel negyvenegy iPhone X árát kell kifizetni a 18 karátos arannyal díszített, egyiptomi témájú fülesért.
Assassin's Creed: Origins - olyan mód is lesz, amiben nem lehet harcolni A Discovery Tour lényege a felfedezés és a tanulás: szabadon, turistaként járhatjuk be Egyiptomot, megismerhetjük az egyes helyszínek történelmét, és nem kell attól félnünk, hogy valaki lecsap minket.
Assassins Creed: Origins - az Ősök rendje Megérkezett az ókori Egyiptomban játszódó Assassin's Creed legújabb gameplay előzetese, amelyben feltűnik egy titokzatos szervezet is - talán belőlük növik ki magukat a templomosok? Néhány harci elefá...
Assassins Creed: Origins - parás az élőszereplős reklám Legkevésbé az Assassin's Creed: Originstől várnánk, hogy ránk hozza a frászt, pedig a Ubisoft legújabb trailerétől a hátunkon futkos a hideg.