Kemény Dénes: Nevetséges, amit a FINA művel

Kínos ügy rázta meg a vízilabdát. A hí­rek szerint hazánk úgy játszotta végig az idei vizes-vb-t, valamint úgy vágtak neki klubcsapataink a nemzetközi porondnak, hogy elsiklottunk egy fontos szabálymódosítás felett: az újítások szerint a center ellen, öt méteren belül elkövetett szabálytalanság esetén már elég egyet passzolni.

2017. október 6. 8:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan, kivel van egy csoportban a magyar válogatott A vizes sportokat tömörítő világszövetség (FINA) keddi, máltai ülésén elkészítették a vízilabda világliga sorsolását, mely szerint a magyar férfi csapat a holland és a spanyol válogatottal került egy ...
Célfotóval lett meg Rasovszky Kristóf újabb vk-győzelme Folytatta 2017-es menetelését: immár a harmadik győzelmét aratta az idei FINA nyíltvízi úszó Világkupa-sorozatban.
Kemény Dénes már lemondott volna Storck helyében Közben az MLSZ-ből is azt hallani, hogy már keresik a német edző utódját.
Kemény Dénes: Nem történt szabálymódosítás! Kínos ügy rázta meg a magyar vízilabdát. A hírek szerint hazánk úgy játszotta végig az idei vizes vb-t, valamint úgy vágtak neki klubcsapataink a nemzetközi porondnak, hogy elsiklottunk egy fontos sza...

Morzsák helyett aranyrögök Miközben ma Dohában befejeződik a 2017-es rövid pályás úszóvilágkupa második állomásának küzdelemsorozata, egyre sokasodnak a kérdőjelek a verseny jövőjét illetően. A széria szervezője, a nemzetközi s...
Vajon szabályszerűen nyert hat aranyat Hosszú Katinka? Furcsa, hogy a FINA-szabályok szerint egy világkupán csak négy versenyszámban állhat rajtkőre egy versenyző, ő mégis hatban nyert.
Még több pénzt lehet keresni a rövidpályás úszó-világkupán A FINA a hajrára bővítette a jutalmazásra szánt keretet.
Hatalmasat emeltek az úszók pénzdíján A sportolók részéről elhangzott kritikák következményeként a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) jókorát emelt a pénzdíjakon.