Halálos trópusi vihar Közép-Amerikában

Eddig legalább 22-en meghaltak Nate miatt.

2017. október 6. 8:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rengetegen haltak meg a viharban A hirtelen megáradt folyókba fulladtak emberek, de volt olyan is, akire a saját háza dőlt rá a legújabb hurrikán, a Nate pusztítása nyomán. Négy országban eddig 25-en haltak meg a Közép-Amerikában. A ...

Friss hírek
Kigyulladt egy pajta Tatárszentgyörgyön A balesetben nem sérült meg senki.
Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron Az idei seregszemle díszvendége Franciaország volt.
Farkasszemet néznek az iraki és a kurd erők Kirkuknál A kurdok nem engednek az iraki felszólításnak, már az első lövések is eldördültek.
Még több magyart az iráni egyetemekre! Pénteken még Cambridge-ben tárgyalt a tudományos együttműködés lehetőségeiről, vasárnap viszont már iráni kollégáival tárgyalt hasonló témában a magyar oktatási államtitkár.
Alsószászország adott egy pofont Merkelnek, az AfD sem örülhet A német választások után megállt a politikai élet Berlinben. Kivárták, hogyan dönt Alsószászország. Az eredmény nehezebb helyzetbe hozta Angela Merkelt.
Elsöprő jobboldali győzelem született Ausztriában A bevándorláspárti erők súlyos vereséget szenvedtek az október 15-i előrehozott választáson. Cikkünk frissül.

Sok halottja van Közép-Amerikában a Nate trópusi viharnak Legalább 22 ember életét követelte.

Top hírek:
Ausztráliában azért tüntettek, hogy engedjék be a menekülteket Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva.
Fedezékbe, ha Írországban van! Hurrikán-ritkaság közelít Európa felé Meteorológiai kuriózum éri el hétfőn néhány óra múlva Európát: az Ophelia hurrikán főként a kontinens nyugati felén fog dühöngeni.
Még több magyart az iráni egyetemekre! Pénteken még Cambridge-ben tárgyalt a tudományos együttműködés lehetőségeiről, vasárnap viszont már iráni kollégáival tárgyalt hasonló témában a magyar oktatási államtitkár.
A magyarok drukkolhatnak, ki nyeri az osztrák választást Magyar szempontból egyáltalán nem mindegy a mai eredmény. Ha az előrejelzések igazak, Orbán Viktor barátai lehetnek a befutók.
Damaszkusznak nem tetszik a török invázió A szíriai külügyminisztérium az állami sajtóban megjelent közleményében a nemzetközi jog megsértésének nevezte azt, hogy csütörtök este az ország lázadók uralta északnyugati felébe török katonai járművek érkeztek a Bab el-Hava határátkelőhelyen keresztül.
Az iráni atomalku elengedhetetlen a Közel-Kelet stabilitásához Irán, valamint az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, az Egyesült Királyság, Franciaország és Németország Teherán atomprogramjáról 2015. július 14-én Bécsben kötött átfogó megállapodást. Az egyezmény értelmében dollármilliárdokkal enyhítették az Irán elleni szankciókat. Cserébe Teherán korlátozta nukleáris programját.