Kiderült: ennyi idősen vállalnak a nők először gyereket

Életmód, életstílus, lifestyle, önbizalomépítés, karrier, munka:

2017. október 6. 8:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarországi kitüntetéssel hazudta magát professzornak a német kórházvezető A 440 ággyal és 1000 munkatársai rendelkező hoyerswerdai Lausitzer Seenland Klinikumban jelenleg mindenkit egy kérdés foglalkoztat: miért nem használja már professzori címét a kórház orvosigazgatója, Dr. med. habil. Thomas Sutter? Az biztos, hogy többen is kételkednek annak eredetiségében, a szászországi tudományi minisztérium és a tartományi orvosi kamera is vizsgálja az ügyet.
Penélope Cruz ledobta a ruháit - Nőies idomain ámulnak a rajongók Szexi fotót posztolt magáról a 43 éves színésznő.
Bosszú vagy szerelem - 11. rész Banu sikeresen féltékennyé teszi Sühant. Azt a látszatot kelti, mintha viszonya lenne Cesurral. Bülent megígéri édesanyjának, hogy bosszút áll az egész Korluda családon. Adalet értesül róla, hogy Mihriban meg akarja látogatni a testvérét a börtönben. 
Véletlenül ürítettem magyarázkodott a kisgyerekek előtt maszturbáló férfi Egy volt katona az autójában magát kényeztette, miközben iskolás kislányokat bámult.
Segít fogyni, ha kihagyod a vacsorát? Elmondjuk, mi zajlik ilyenkor a szervezetedben A túlzásnak nem lesz jó vége.
Nem lett tollseprű Beyoncé Nemcsak tehetséges énekesnő, de nagyszerű színész is Beyoncé állítja Bill Condon forgatókönyvíró. Az elismert szakember nevéhez olyan filmek fűződnek, mint az Alkonyat Hajnalhasadás és a 2006-os Dreamgirls című zenés film, amelynek egyik főszereplője maga Beyoncé. Az akkori közös munka olyan nagy hatással volt Condonra, hogy legutóbbi projektje, A szépség és a szörnyeteg című mese élőszereplős filmváltozatának a forgatásakor is gondolt az énekesnőre.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig - október 23., hétfő 23.25 Ajánló - Szereplők: Bátor Anna Daniela, Gáspár Tibor, Somfai Éva, Kende Péter, Vági Attila
Weinstein kapcsán a magyar zaklatásokra is fény derül - csütörtök 23.25 Milliárdos vállalkozó, Slovnaft elnök és fociklub tulajdonos - stúdióban az egyik legbefolyásosabb szlovákai magyar, Világi Oszkár. Vádak és indulatok a hollywoodi producer botránya után Magyarországon is - borul a bili zaklatásügyben. Zimbardo professzor pedig nyilatkozik többek között agresszióról, börtönkísérletről, és a belénk kódolt előítéletekről.
Majka megirigyelte Az 50 milliós játszma egyik játékosának ˝hisztikezelő módszerét˝ A műsorvezető meglepődött azon, hogy mit talált ki Geri annak elkerülésére, hogy a barátnője túl gyakran kiakadjon apróságokon. Meg is kérdezte tőlük, hogy szerintük ő ezt hogyan tudná bevezetni otthon
A gyönyörű lány gyerekként evett a szörnyűségből, ami miatt már fiatalon a halállal harcol Danielle Smalley-nél 23 évesen diagnosztizáltak mellhártyarákot, amely az esetek nagy részében olyan építőipari munkásoknál jelentkezik, akik évtizedeket dolgoztak olyan épületek bontásánál, amelyek azbesztet tartalmaztak. A betegség ritka és nagyon agresszív, az orvosok is nehezen hitték, hogy a mindössze 23 éves aldershoti nő ezzel a betegséggel küzd.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.