Vajna Timi photoshopolt fotója még Mága Zoltánét is veri

Vajna Timit világhírű színészek mellé photoshopolták.

2017. október 6. 8:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiderült Vajna Timi húgának foglalkozása Nem modell és nem is énekes.
Vajna Timi és a fánkja nevetség tárgya lett - Ezen a fotón csak röhögni lehet A Pomázi Vajna Tímea ismét akcióba lendült.
Gyanús mozgás a Facebookon: Mága Zoltán hirtelen felszedett 560 000 (kamu)lájkot Megtörtént amire kevesen számítottak: Kasza Tibi visszacsúszott a Facebook rajongói toplistán, helyét Mága Zoltán vette át. A hegedűművész óriási, naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az...
Ázsiai segítséggel nyomta le Kasza Tibit Mága Zoltán a Facebookon Megtörtént amire kevesen számítottak: Kasza Tibi visszacsúszott a Facebook rajongói toplistán, helyét Mága Zoltán vette át. A hegedűművész óriási, naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az ...

Mága Zoltán lenyomta Kasza Tibit a Facebookon Ez az, amire senki se számított.
Vajna Timi újabb hollywoodi sztárral fotózkodott Közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogy kivel sikerült most közös képet készítenie.
Szerinted Vajna Timi, vagy a Mona Lisa mosolya a szebb? Szerencsére nem kell döntened, mutatjuk, miért! Ha azt hiszed, Vajna Timit már minden létező bizarr pózban láttad, akkor hatalmasat tévedsz.
Vajna Timi húga sem sajnálja a pénzt luxusra - Lilla elképesztő fényűzésben él Palácsik Lilla is szereti a luxusjachtokat és a magánrepülőgépeket.