Vajna Timi photoshopolt fotója még Mága Zoltánét is veri

Vajna Timit világhírű színészek mellé photoshopolták.

2017. október 6. 8:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mága Zoltán felesége harmadik gyerekükkel várandós A hegedűművész neje már az ötödik hónapban jár.
A botrány segített? Szétkapkodják Mága Jennifer koncertjegyeit Amióta a Facebookon üzenget egymásnak számos nagy múltú közéleti szereplő és Mága Zoltán, rohamosan fogyni kezdtek a jegyek lánya, Jennifer koncertjére.
Mága Zoltán és ritkán látott felesége - A gyönyörű Annamáriával 20 éve házasok Mága Zoltán számára felesége biztosítja a harmonikus családi hátteret.
Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István,...

Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.
Vajna Timi megkapta a magáét - Fotója miatt röhögnek rajta a Facebookon A pomázi Vajna Tímea kifigurázta a sztárfeleség egy újabb fotóját.
Látta már Rúzsa Magdi gigantikus gyémánt karikagyűrűjét? Vajna Timi gyémántboltjából szerezte be a csillogó-villogó darabot.
Irtó dögös lett Mága Zoltán lánya - A 21 éves Jennifernek nem csak a hangja gyönyörű Mága Jennifer bombaformában készül a koncertjére.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - október 2-től hétköznap 19.00-kor a TV2-n A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-től ...