Hatalmas rali az amerikai bankoknál - Random Reggeli

Hatalmas rali az amerikai bankoknál, egyértelműen a bankszektor az egyik nyertes a tetőn vezető úton (minden meghatározó amerikai piac a csúcson).

2017. október 6. 9:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincs vége - Random Reggeli Nincs vége. Nincs megállás. Természetesen újabb mindenkori tető az amerikai indexekben és a német piac is tartja magát, halványan a 13000 pont felett. Ez egy nagyon makacs rali, egyszer majd sírni fog...
Itt a megerősítés - Random Reggeli Megérkezett a végső megerősítés! Mind a három általunk figyelt meghatározó indexe e világnak brutális kitöréstől "szenved".
Nagyot ugrott a BUX index - Random Reggeli Hatalmas ugrás, ráadásul komoly forgalommal, tegnap 421 pontot emelkedett a BUX index.
Soha véget nem érő emelkedés? - Random Reggeli 22800 pont felett az amerikai DOW 30 értéke, a 23000 pont szájában, a soha véget nem érő emelkedés óráiban. Legalábbis így látszik, de higgyenek nekem, egyszer tutira véget ér az emelkedés.
Egy kis megtorpanás a Nasdaq esetében - Random Reggeli 9 napos egyhuzamban tartó emelkedésnek lett vége a Nasdaq amerikai index technológiát tömörítő csökkenésével, ami egy kisebb megállót jelenthet a jelentési szezon elindulása előtt.
Nem tér magához az olaj - Random Reggeli Nem tér magához az olaj árfolyama és az EUR/USD keresztárfolyama sem, pedig eddig katalizátorai voltak az elmúlt hetek részvénypiaci emelkedésének.

A DAX is csúcsra ért tegnap - Random Reggeli Meg lett a DAX német index mindenkori csúcsa is, ez a zárásban 12970 pontot jelentett, míg napközben sem volt sokkal több (12976 pont) az index értéke.
Kilöttek az amerikai tőzsdék - Random Reggeli Kilőtt felfelé minden amerikai tőzsde, új csúcsok, miközben tegnap nem volt kereskedés a német piacon. Ma reggel viszont a kereskedést megelőző határidős piacon már volt a mindenkori csúcsa felett a D...
Kitört az amerikai piac - Random Reggeli Amikor minden fényes, akkor fénylik igazán! Ha nem hittük, most hihetjük, brutális emelkedéssel kitört tegnap az amerikai piac és a német piac is a mindenkori tetejének a közelébe érkezett.
Minden amerikai meghatározó index csúcson van - Random Reggeli 22405 ponton zárt a DOW 30 index, ami 14 pont a mindenkori csúcstól, miközben az S&P 500 index és a Nasdaq a mindenkori csúcsukon zártak. Tehát az amerikai meghatározó indexek mind a csúcson vannak.
Nagyot emelkedett az OTP - Random Reggeli Nagyot emelkedett az OTP. 10000 forintig is elmehet. Mégis negatívnak látjuk a grafikont egyelőre.
Tetszik a piacoknak az adóreform - Random Reggeli Trump újra az adóreformmal állt elő és ez bizony tetszik a piacoknak. Így kell a csúcson tartani az indexeket, habár azok maguktól sem akarnak esni!