Elég az állatkísérletekből, van út a változáshoz

Egyre nagyobb a nemzetközi összefogás az állatok jogaiért.

2017. október 6. 9:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Megszakadt a kiskutyáját gyászoló nő szíve Infarktusgyanú miatt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy amerikai asszonyt, akiről később kiderült, egészen más problémája van. A 62 éves hölgynek ugyanis nemrég hunyt el kutyája, és ez annyira megviselte Joanie Simpsont, hogy összetört a szíve. Szó szerint. A takocubo-kardiomiopátia néven emlegetett betegség tüneteit tekintve nagyon emlékeztet az infarktusra.
Lehet, hogy éppen az ünneplő tömegben találod meg a számodra ideális társat- Egymondatos horoszkóp: Október 23. Ha lottózol, azért tedd, mert hiszel a szerencsédben
Éld meg a pillanatot! – Itt az idő, hogy ragyogj! (X) Vannak emlékezetes pillanataink. Ragyogó pillanatok, amelyekre szívesen emlékszünk, mert megtettük azt, amire régóta vágytunk, vagy amitől eddig nagyon féltünk. Amikor hittünk a sikerben, hittünk magunkban, és legyőztünk addig legyőzhetetlennek tűnő akadályokat, vagy éppen önmagunkat. Ezek azok a pillanatok, amikor valóban önmagunk lehetünk.
Claudia Pápai Jociéknak: ˝Biztos lehetsz benne, hogy Majka nedves lett a produkciótól˝ Pápai Joci letépte a nadrágját, és egy jól irányzott dobással telibe találta Majka vízzel teli poharát, amitől a zsűritag teljesen elázott. Claudia a fergeteges produkció után nem hagyhatta szó nélkül az incidenst...

Top hírek:
Darvas Lili a próbákon szeretett bele a híres magyar íróba - Románcuk nem sokáig maradt titokban Darvas Lili 24 évvel volt fiatalabb férjénél, aki később Amerikába is követte.
Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban - ByeAlex durván kiakasztotta Puskás Petit Az X-Faktor második élő show-jában a mentorok nehezen jutottak közös nevezőre.
10 dologra figyelj, hogy otthonod legkedvesebb része a lehető legkényelmesebb legyen Praktikus tanácsok, melyektől az otthonod hihetetlenül komfortos lesz.
65 évesek, ikrek, és piszkosul jól néznek ki - És ezt szívesen meg is mutatják Fotóik is bizonyítják, hogy a szépség kortalan.
Nyomokban régi ént tartalmaz: családanyaként hogy normális töltődni? Ha az ember anya lesz, sok minden változik: de hová lesz az, aki azelőtt volt? Valahol belül a régi én is ott van, aki törődést igényel.
Ennél sokkal durvább is lehetne a Felségek luxuskivitelben A külföldi verziók sokkal, de sokkal prolibbak. Vajon bevenné ezt a magyar nézők gyomra?