Boris Becker földönfutó lesz a tartozásai miatt?  Már a wimbledoni trófeáit árulja

Sportkarrierje legbecsesebb emlékeire, többek között a hat Grand Slam-győzelméért járó trófeákra is rá akarták tenni a kezüket Boris Becker hitelezői. A teniszcsillag ellen nyáron indítottak csődeljárást, ugyanis régóta tartozik volt svájci üzlettársainak mintegy 11 milliárd forintnyi összeggel (31 millió font), továbbá az Arbuthnot Latham privát banknak 3,34 millió fonttal (1,1 milliárd Ft).

2017. október 6. 9:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Valóságshow-ba szállna be a csődbe jutott Boris Becker, hogy egyenesbe jöjjön Jó pénzért beveti magát az argentin dzsungelbe az egykori teniszcsillag, aki állítólag 54 millió fontos adósságot halmozott fel.

Friss hírek
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Megszakadt a kiskutyáját gyászoló nő szíve Infarktusgyanú miatt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy amerikai asszonyt, akiről később kiderült, egészen más problémája van. A 62 éves hölgynek ugyanis nemrég hunyt el kutyája, és ez annyira megviselte Joanie Simpsont, hogy összetört a szíve. Szó szerint. A takocubo-kardiomiopátia néven emlegetett betegség tüneteit tekintve nagyon emlékeztet az infarktusra.
Lehet, hogy éppen az ünneplő tömegben találod meg a számodra ideális társat- Egymondatos horoszkóp: Október 23. Ha lottózol, azért tedd, mert hiszel a szerencsédben
Éld meg a pillanatot! – Itt az idő, hogy ragyogj! (X) Vannak emlékezetes pillanataink. Ragyogó pillanatok, amelyekre szívesen emlékszünk, mert megtettük azt, amire régóta vágytunk, vagy amitől eddig nagyon féltünk. Amikor hittünk a sikerben, hittünk magunkban, és legyőztünk addig legyőzhetetlennek tűnő akadályokat, vagy éppen önmagunkat. Ezek azok a pillanatok, amikor valóban önmagunk lehetünk.
Claudia Pápai Jociéknak: ˝Biztos lehetsz benne, hogy Majka nedves lett a produkciótól˝ Pápai Joci letépte a nadrágját, és egy jól irányzott dobással telibe találta Majka vízzel teli poharát, amitől a zsűritag teljesen elázott. Claudia a fergeteges produkció után nem hagyhatta szó nélkül az incidenst...

Bros before human rights: Steven Seagal végre Dutertével is lejattolt Megvan a grand slam: Putyin, Lukasenka és Kadirov után a Fülöp-szigetek elnökével is összehaverkodott az amerikai-szerb-orosz színész, zenész és harcművész.
McEnroe: Már sosem lesz a régi Djokovics A korábbi hétszeres Grand Slam-győztes, 58 éves amerikai John McEnroe úgy véli, pontosan ugyanolyan lelki összeomlás vár a korábbi szerb teniszező, Novak Djokovicsra, ami miatt az amerikai golfverseny...

Top hírek:
Darvas Lili a próbákon szeretett bele a híres magyar íróba - Románcuk nem sokáig maradt titokban Darvas Lili 24 évvel volt fiatalabb férjénél, aki később Amerikába is követte.
Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban - ByeAlex durván kiakasztotta Puskás Petit Az X-Faktor második élő show-jában a mentorok nehezen jutottak közös nevezőre.
10 dologra figyelj, hogy otthonod legkedvesebb része a lehető legkényelmesebb legyen Praktikus tanácsok, melyektől az otthonod hihetetlenül komfortos lesz.
65 évesek, ikrek, és piszkosul jól néznek ki - És ezt szívesen meg is mutatják Fotóik is bizonyítják, hogy a szépség kortalan.
Nyomokban régi ént tartalmaz: családanyaként hogy normális töltődni? Ha az ember anya lesz, sok minden változik: de hová lesz az, aki azelőtt volt? Valahol belül a régi én is ott van, aki törődést igényel.
Ennél sokkal durvább is lehetne a Felségek luxuskivitelben A külföldi verziók sokkal, de sokkal prolibbak. Vajon bevenné ezt a magyar nézők gyomra?