Aggódnak a Fehér Házban: feltörték Trump emberének telefonját

A gyanú szerint John Kelly kabinetfőnök telefonját hekkelhették meg még tavaly.

2017. október 6. 9:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump megvádolta Iránt Donald Trump amerikai elnök pénteki beszédében nem mondta fel az iráni atomalkut, de elutasította annak írásbeli igazolását, hogy Teherán eleget tesz a megállapodásban foglalt kötelezettségeinek.
Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 11. Orbán kompon járt, az egyházak félnek, Trump talán őrült, Putyin kutyit kapott. Ez volt a szerda.
Bannon szerint Pence szerencsétlen választás volt Kiszivárgott e-mailjei szerint szerencsétlen, de szükséges lépésnek nevezte Mike Pence alelnökké választását Steve Bannon. Trump egykori kampányfőnöke és stratégája ezt egy Milo Yiannopoulos-nak írt l...
Az alelnök elviharzott az NFL-meccsről a tüntetők miatt, Trump megvédte A játékosok szerint Pence akciója megrendezett, tudatos provokáció volt 200 ezer dollár közpénzből.

Trump: csak egy megoldás lehetséges Csak egy megoldás lehetséges Észak-Koreával szemben, ezt írta az Egyesült Államok elnöke az interneten. Azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mire gondol. Azt írta, az USA 25 éve tárgyal Észak-Kore...
Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.
Több millió nőtől veheti el az olcsó fogamzásgátlást egy új Trump-rendelet Az amerikai kormány szerint a könnyen hozzáférhető szerek a felelőtlen szexuális magatartást ösztönzik.
Trump: "Miért nem a hazug médiát vizsgálják?" Az amerikai elnök szerint a szenátus hírszerzési bizottságának nem az ő kampánya körül kellene vizsgálódnia, hanem a hazug baloldali médiumok körül.
Trump csattanós pofont osztott az abortuszpártiaknak Az Egyesült Államok képviselőháza elfogadta azt a törvényt, amely betiltja a 20 hetes terhesség utáni abortuszokat.
Korábban támadta, de fenntarthatja az iráni atommegállapodást Trump James Mattis amerikai védelmi miniszter szerint az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdeke az Iránnal kötött nukleáris megállapodás fenntartása. A tárcavezető a szenátus fegyveres erőkkel...