Véget ért játékunk, megvan Kiss Pál Tamás vendége

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet a máriapócsi ralikrossz parádén.

2017. október 6. 9:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Másodszor is magyar bajnok Kiss Pál Tamás Már a szezon vége előtt, a ralikrossz-ob máriapócsi fordulóján megvédte címét a korábbi formaautós, stílusosan győzelemmel. Kiss a hazai versenyzők becsületét is megvédte: magyar győztes a többi nemze...
Játssz a Formula.hu-val és legyél Kiss Pál Tamás vendége! Parc Fermé: Játssz a Formula.hu-val és legyél Kiss Pál Tamás vendége!
Játék: Legyél Kiss Pál Tamás vendége! Nyerj egy Peugeot 3008 tesztautót hétvégére, és nézd meg élőben a Total Nemzetközi Rallycross Parádét a RabócsiRingen.
Egyszerre teszteltük az utak dízel elnökeit - Peugeot 3008 és 5008 Mert nagyot álmodni a Peugeot. A francia autógyártó határozottan lépett be a legnagyobb autós trendbe, a városi terepjárók piacára, másrészt pedig a prémium szegmens felé kacsintgat legújabb két...

Bajnoknézőben - Nyerteseink egy Peugeot-val utazhattak Máriapócsra Parc Fermé: Bajnoknézőben - Nyerteseink egy Peugeot-val utazhattak Máriapócsra
Csúcsautó, amely csak egy új játékban létezik A Peugeot 750 R Hybrid 750 lóerő teljesítményre képes, és a Le Mans-i 24 órás megnyerésére fejlesztették ki a Gran Turismo Sport programozói, hiszen a gépnek a valóságban nem, csak a rövidesen érkező...
Borzalmas baleset - Szörnyethalt a fára csavarodott Daewoo sofőrje (Fotók) A Peugeot több kocsit előzött, amikor összeütköztek, és lesodródtak az útról.
Taxi ütközött egy brutális balesetben a Hungária körúton (fotók) A Peugeot a buszmegállónál lévő villanyoszlopba csapódott.
˝Ketrec nélküli vadállatot˝ tesztelt a Supercar ˝Ketrec nélküli vadállat˝- mondta Totti a Peugeot 5008-ast, amelyet tesztelt a Supercar. E mellett egy K-sorozatú Opel Astrába is behuppant a műsorvezető.