Gigaberuházás keretein belül újulnak meg a főváros kórházai

Több mint 21 milliárdot fordítanak a kórházakra....

2017. október 6. 9:30

A cikk folytatása...Friss hírek
A gyenge oktatás miatt bukhat el a magyar autóipar Alulképzett embereket nem lehet számítógép vezérelte rendszerekhez engedni. Pedig a jövő ilyen gépekről szól.
Együtt támadják Trump populizmusát a világ pénzügyi vezetői A G20-ak pénzügyminiszterei és jegybankárai, a Világbank és az IMF is hitet tett szabadkereskedelmen alapuló világrend és a szoros nemzetközi kapcsolatok mellett. Hat éven belül soha nem látott méretűre nő a világgazdaság, persze vannak akadályok, amelyeket le kell küzdeni.
Nyugdíjas fogyasztóiár-index Magyarországon - egy ábrán Nyugdíjas fogyasztóiár-index, fogyasztóiár-index, 2002-2016; változás az előző év azonos időszakához képest, %
Azt hitted, végre vége a drágulásnak? Megint belehúzhat a lakáspiac Ugyan az albérleti díjak növekedése megtorpanhat átmenetileg, de hosszabb távon semmi sem szab határt a drágulásnak.
Örülhetnek az autósok: végre megszabadulunk ettől a kényelmetlenségtől? Hamarosan már online is köthetjük a kötelező felelősségbiztosítást.
Ez bénítja meg a hétvégén a fővárost: mutatjuk, merre ne menj Megint az autósokon csattan az ostor....

Top hírek:
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Nem készültek el időre, megdrágultak, és már nem is magyarok az Ikarus Egyedi új buszai Eddig is furcsa fordulatokat vett a BKV igényei szerint, de a Volánbusznak gyártott, a metrópótlásra el nem készülő, cserébe egyre drágább buszok története. Az Ikarus Egyedi név alatt futó buszok már nem is magyarok, hiszen egy cseh többségi tulajdonú cég gyártja le, zömüket Szerbiában.
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
Zsiday az adóprémiumról: nagyon rossz ötlet az automatikus emelés 2 hír + kommentár.
Keresi a kormány a gyógypedagógusnak tanulókat Célzottan szólítja meg a kormányzat a gyógypedagógus-hallgatókat annak érdekében, hogy tovább emelkedhessen a gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézményekben és a pedagógiai szakszolgálati intézményekben foglalkoztatott gyógypedagógusok száma - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára képviselői írásbeli kérdésre válaszolva.
Trump nem írta alá az atomalkut Miután Donald Trump többször bírálta már az Obama-adminisztráció által megkötött atomalkut, ma úgy döntött, hogy ugyan nem mondja fel, de nem írja alá az egyezményt, amit egyébként három havonta kéne...