Hogyan lehetünk a jövő (szak)emberei?

7+1 tipp vezetőknek és munkavállalóknak

2017. október 6. 0:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Star Wars: Az utolsó Jedik - kiderült, kihez beszélt Snoke a trailerben? Az új Star Wars film legutóbbi előzetese nagyon sejtelmes volt, de a tajvani feliratból sok minden kikövetkeztethető.
Színesbe öltözött a Raidmax Cobra vízhűtés A 120 és 240 mm-es változatban kapható Cobra RGB család saját távirányítóval is rendelkezik.
Gears of War 4 - Ezek lesznek az Xbox One X extrák A híres széria 4. része is kap egy kis fejlesztést, többek között a kampány is játszható lesz 60 FPS-sel.
A kijelzőbe haraphat a Galaxyk ujjlenyomat-olvasója Egy formatervezési minta szerint az előlapra szánhatja a következő csúcskészülékek ujjlenyomat-olvasóját a Samsung csak nem úgy, ahogy arra eddig gondoltunk.
Társkereső oldal indult az egyenruhások kedvelőinek Tűzoltók és katonák ide jöjjenek!
Attack on Titan 2 - megvan a (majdnem) pontos megjelenési dátum A folytatás már nem fog ideérni idén, de azért olyan nagyon sokat nem kell várnunk rá.

Top hírek:
Kipróbáltuk: Windows 10 Fall Creators Update Szárnyait bontogató Mixed Reality, jobb tolltámogatás és Phone Linking a frissített Windowsban.
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Oreót kapott az Sony Xperia XZ Premium Az előző csúcsmodell is megkapja a 3D szkennert, és néhány egyéb változást is észrevehetnek a tulajdonosok a főverzió ugrásán kívül.
Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese Decemberben indul itthon a Templomosok.
PUBG 2? Egyelőre ne számítsatok rá A PlayerUnknown's Battlegrounds készítőjét kérdezték nemrég egy esetleges második részről, de Brendan Greene szerint még egy jó darabig a mostani változatot fejlesztik tovább.
"A vívást csináltam komolyabban, versenyszerűen" - IceBlueBird interjú Természetesen a Chio Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövetével is készítettünk egy interjút. IceBlueBird a vívásról és a falmászásról is mesélt nekünk, nem hétköznapi választás egyik sem.