A QNAP bemutatta a kreatív szakemberek számára készült quad-core 4 rekeszes TS-453BT3 Thunderbolt 3 NAS-t

A TS-453BT3 termékcsalád már elérhető

2017. október 6. 0:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Thunderboltot, 10 GbE-t és SSD cache opciót zsúfolt az új NAS-ba a QNAP Kibővített tudással kerül a csomagba a TS-x53 sorozat legújabb tagja, a négyrekeszes TS-453BT3.
A QNAP bemutatta a négymagos processzorral érkező TS-x31P2 és TS-431X2 belépő kategóriás NAS szervereit Melyek pillanatkép mentéssel támogatják az adatok védelmét, az otthoni és SMB felhasználóknak

Friss hírek
Project CARS 2 - okosabb MI és jobb teljesítmény is jött a 2.0-s frissítéssel A fejlesztők egy csomó javítást belepakoltak a legújabb patchbe, hogy még élvezetesebb legyen a száguldozás.
Hunt: Showdown - trailerrel ünnepeljük a korai hozzáférés bejelentését Hamarosan bekerül a Crytek játéka az early access programba, ennek öröméből pedig kaptunk egy vadonatúj videót.
Új megjelenési dátumot kapott a Channing Tatum-féle Gambit mozi Érdekes találgatásokra ad okot a Gambit frissen kitűzött premierjének napja.
A klíma űzte el az embert Afrikából Ez lehet a felelős a kirajzásért, ezzel pedig az emberiség szétvándorlásáért.
A Microsoft is lemondott a mobilos Windows-ról Ehelyett inkább a telefonok és a PC jobb összekötésén dolgoznak, illetve csak kisebb javításokon dolgoznának, miközben egy eldobott terv is előkerült.
World of Warplanes 2.0 - ütős trailerek mutatják be az új verziót Egy látványos élőszereplős előzetest és egy gameplay anyagot is kaptunk.

Ettől bármelyik laptop szárnyra kap Az Aorus GTX 1080 Gaming Box Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül ad bármelyik géphez egy GeForce GTX 1080 Mini videokártyát.
A GTX 1080 is bekerül a Gigabyte külső VGA-t tartalmazó Thunderbolt dobozába A GTX 1070 után itt az izmosabb verzió az Aorus Gaming Boxból.
Erősebb NAS-okkal lepte meg a piacot a QNAP A kulcs a ráncfelvarrott TS-x31P2 és TS-431X2 modellekhez a frissített Annapurna SoC.

Top hírek:
Középkategóriás modelleket árazott le a Vodafone Huawei, LG és Sony mobilokat ad olcsóbban a piros szolgáltató, egyébként pedig érkezett egy feature phone is.
Az online társkeresés buktatói: hamis profilok és kibercsalók Annak ellenére, hogy minden harmadik ember használ online társkereső applikációkat vagy weboldalakat, nem mindenkinek vannak pozitív tapasztalatai. A Kaspersky Lab által készített friss kutatás szerint a "Nagy Ő" keresése közben rengeteg csalódás éri az embereket: sokan találkoznak hamis információval és/vagy képpel, rosszindulatú linkekkel.
Tölthető Androidra és iOS-re a Microsoft Edge előzetese Közvetlenül a Play Áruházból szerezhető be az új böngésző.
Friday the 13th: The Game - dupla XP-vel ünnepeljük a péntek 13-át Vannak játékok, ahol halloweent vagy karácsonyt ünnepelhetünk, és van a Friday the 13th, ahol a szerencsétlenség egyetemes világnapjáról illik megemlékezni.
A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.
Újabb saját gyártású sorozatot mutat be a Spektrum Tabukról tabuk nélkül lesz a Spektrum új, saját gyártású sorozatának címe.