Az Epson Budapestre hozta a legnagyobb fényerejű lézeres projektorait

Lézerprojektorok a Kiscelli Múzeumban: EB-L25000U, EB-L1755U és EB-L1505U: a templomtérben bizonyították kiválóságukat az Epson legújabb, csúcsteljesítményű projektorai

2017. október 6. 0:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Epson bemutatta az új, csúcskategóriás, nagy teljesítményű festékszublimációs textilnyomtatóját A SureColor SC-F9300 még magasabb minőséggel és megbízhatósággal járul hozzá az Epson bevált nyomtatási technológiájához
Új házimozi projektort hozott Magyarországra az Epson Az EH-TW610 a legolcsóbb a mostanában bemutatkozó termékek közül.

Friss hírek
The Walking Dead - 360 fokos videó egészíti ki a premiert A Walking Dead nyolcadik évadának tegnap éjjeli nyitányához kapcsolódóban egy VR-ban is megnézhető videót adott ki az AMC, ami megmutatja, mi történt két, az új részben látott jelenet között.
Készül az első, kifejezetten Twitchre tervezett játék A Twitch nemrég új fejlesztőeszközöket jelentett be a népszerű videós platformhoz, egy csapat pedig már rá is ugrott a benne rejlő potenciálra.
A Microsoft megerősítette: ezek lesznek első körben a klasszikus Xbox címek One-on Ami nekünk a legfontosabb: ugyan nem lesz sokkal szebb a játék a korábbi változatnál, de a visszafelé kompatibilitás nem csak játszhatóvá de egy picit ki is egyengette a Knights of the Old Republic ráncait, ami játszható lesz holnaptól One-on
Az év legjobban nyitó autós címe lett a Gran Turismo Sport Az autósportokat kedvelő briteknél jobb első heti eladásokat produkált a Gran Turismo Sport, mint a Project CARS 2, vagy a Forza Motorsport 7.
Tökös plakátot kapott a Stranger Things 2. szezonja Megkapta utolsó plakátját a Stranger Things várva várt folytatása.
Grand Theft Auto V - sosem volt tervben az egyjátékos kiegészítő A Rockstar korábbi játékai után logikusnak tűnt, hogy idővel megjelenjen egy újabb történet, de ez valahogy mégsem történt meg. Mi állt a háttérben?

11 új otthoni projektort mutatott be az Epson Az Epson idei legszélesebb körű termékbevezetése otthoni felhasználóknak szánt projektorokból
Magyarországon a világ legnagyobb teljesítményű 3LCD lézerprojektora Az Epson EB-L25000U óriási fényerő mellett névleges 4K felbontással is büszkélkedhet.
Lámpa Egy design ikon a kortárs művészet fényében a Kiscelli Múzeum Oratóriumában.

Top hírek:
Ingyen DNS-teszt jár az okostelefonhoz Általában tokot vagy memóriakártyát szoktak grátiszként csomagolni hozzájuk.
A Huaweinek is van összecsukható okostelefonja A jelentések szerint a fejlesztésben a Samsung jár az élen, de az LG mellett a Huawei is dolgozik az összehajtható okostelefonon.
Megjelent az októberi FilmMagazin! Ünnepeljük október 23-át együtt a legfrissebb FilmMagazinnal!
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Elvált League of Legends csapatától a Unicorns of Love menedzsere Az ember, akit legtöbben csak egyszarvú jelmezeiről ismernek, kapott egy ajánlatot, amit nem utasíthatott vissza, ezzel pedig búcsút mondott a flitteres patáknak.
Száloptikával ellenőrzik a vasúti sínek állapotát Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.