Vajna Tímea üzlettársa életében nem készített még filmet, de most fog

Idén egyetlen filmkönyv sem kapott annyi pénzt fejlesztésre, mint a Kölcsönlakás, amelynek a filmesítési jogaiért Andy Vajna személyesen járt el.

2017. október 6. 9:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reagált a vádakra Andy Vajna Kiugróan magas támogatást kapott Vajna Tímea üzlettársának filmje. Állítólag a tehetség döntött.
Szétretusált képet kapott szülinapjára Vajna Tímea Ráadásul a celebek házifotósától.
Egy kicsit most ön is Vajna Tímea lehet Aaron Speiser színészmester Budapestre jön, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap akadémiáján tanítson.
Vajna Timi megkapta a magáét - Fotója miatt röhögnek rajta a Facebookon A pomázi Vajna Tímea kifigurázta a sztárfeleség egy újabb fotóját.
Eljött a nap: Ördög Nórát melltartóban láthatjuk Vajna Tímea pedig összemellbimbózza a szemünket. Mai instahíradónk témája: szép magyar nők, csábos öltözetekben.
Így néz ki Vajna Tímea egy Beverly Hills-i munkanapja Egy pillanatkép arról, hogy milyen is az #officeday meg az #officelife.

Lezárult Vajna üzlete, a birodalom része lett a Bors Lezárult a Borsot is kiadó Lapcom Zrt. megvásárlása - jelentette be az új tulajdonos, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.
Andy Vajna médiauralma ellen tiltakoztak Győrben Civilek szerveztek vonulást a filmügyi kormánybiztos által felvásárolt Kisalföld szerkesztőségéhez, ahol több ellenzéki párt képviselője is felszólalt.
Csak erős idegzetűeknek: a Tv2 etikai okból rúgta ki a Tények riporterét Szűkszavú közleményben tájékoztatott Andy Vajna csatornája a felmondásról, csak találgatni tudunk, milyen (mekkora) etikai vétség kell ahhoz, hogy pont a Tényekből rúgjanak ki valakit. Állítólag össz...
Budapestre jöhet Arnold Schwarzenegger Andy Vajna itt forgatná vele a következő Terminátor-filmet.
A zalaegerszegiek is hallgathatják végre Andy Vajna rádióját Jutalmazott és büntetett is a Médiatanács az e heti ülésén.
Új reality-vel robbantana Andy Vajna tévéje? Egy Survivorhöz hasonló reality-t vásárolt a TV2, legalábbis a SorozatWiki szerint. Az értesülésre személyeskedve reagált a csatorna a blognak.