Fedezi a belső keresletet az almatermés

A közepes hozam ellenére az import áru aránya kisebb lehet, mint az elmúlt években.

2017. október 6. 9:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiadták a figyelmeztetést: elmossa az eső az ünnepet Vége az indián nyárnak....
Az egyházak megismerhetik 1 százalékos támogatóik nevét A kormány azt akarja, hogy az egyházaknak tett felajánlás visszavonásig érvényes legyen, illetve hogy az egyházak a felajánlókat is megismerjék.
Így nyerhettél a hatos lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Havi 27 ezret bukhatsz a nyugdíjadból, ha ezt a szabályt nem ismered - a 42. hét hírei Ezek voltak a 42. hét legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrumon....
450 ezren tüntettek Barcelonában Mintegy 450 ezren tüntettek Barcelonában a katalán függetlenség mellett a helyi rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint.
Japánban háborús hangulatban tartottak választást Folytassa, Abe Sindzó!

Top hírek:
Az alkohol már nem menő - erre költenek a mai fiatalok Új divat hódít a bulizás helyett a diákok körében.
Kiadták a riasztást: óriási eső jön Gyakorlatilag az országban mindenhol esőt várnak.
Íme, a nyugdíjas, aki után nem győznek fizetni a cégek A NAV 11 milliárd forintot szedett be támogató eljárásokban
Felmegy Pestre? Hol fog lakni? Egész Európában válságos a lakhatási helyzet, egyre több emberre jut kevés és egyre drágább lakás, egyre többen pedig egyszerűen kiárazódnak az ingatlanpiacról.
A pénz sem segít - elkeseredett posztban ír a magyar egyészségügyről Náray Tamás A neves divattervezőnek egy idős rokona sérült meg, az ő kálváriáját írta le.
Veszélyben a V4 egysége? Kifelé kacsintgat a magyar kormány egyik barátja Az új cseh miniszterelnök szerint országának új partnerek kellenek a V4-eken kívül is.