Friss trailert kaptunk a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon című játékokból

A zsebszörnyek jövő hónapban visszatérnek Nintendo 3DS-re, a rajongóknak érdemes lehet megnézni a legújabb előzetest.

2017. október 6. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megjött a Nintendo Switch eddigi legjobb frissítése A 4.0.0-s firmware elhozza a játékmenet rögzítését. Sajnos csak korlátozott időtartammal, pár játék erejéig.
Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.
Kiderült, hogy miért vannak lyukak a Famicom kazetták tetején A Nintendo Famicom konzoljának kazettáin vannak apró lyukak, melyekről senki nem tudta pontosan, hogy miért vannak ott. Voltak teóriák, de mint általában, a valóság sokkal unalmasabb válasszal szolgál...
Kiderült, mikor érkezik Switchre a Doom Azt már tudhattuk eddig is, hogy érkezik a Doom Nintendo Switchre, most viszont a pontos megjelenési dátumról is lehullt a lepel. Eszerint november 10-től vihetjük magunkkal bárhova a véres lövöldét.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
Milliók álma válhat valóra: úgy tűnik, hogy érkezik az új Nintendo Game Boy A Nintendo először a NES, majd a Super NES konzolját is kiadta újra, a retró játékok pedig nagyon bejöttek. Most úgy tűnik, egy újabb régi kedvencet támasztanának fel: érkezhet az új Game Boy.

A Game Boy-ból is érkezik miniváltozat? Érdekes dolgot védetett le a Nintendo, amiből akár könnyen következhet az, hogy a kézikonzol is újra megjelenik a piacon.
2018 elején jön a Fear Effect Sedna A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ami viszont friss hír, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tisztelet...
A Super Mario Odyssey lényege 5 percben Elég részletes előzetessel jelentkezett a Nintendo a Super Mario Odysseyről. Ha eddig értetlenül álltál a játék előtt, akkor most minden kérdésedre választ kapsz. A videó a játékmenet legfontosabb asp...
Keleten hiány van a Nintendo Switch konzolból A japán cég alulértékelte az igényeket, de a következő évre már jóval több gép készül.
FIFA 18 - érdekes bugok jelentkeznek a switches verziónál Várható volt, hogy nem megy majd minden simán a FIFA 18 Nintendo Switchre költöztetésével, de ilyen hibákra nem számított senki.
2019-ben bezár a Wii Shop Channel A Nintendo bejelentette, hogy a Wii alkalmazásboltja, a Wii Shop Channel 2019. január 31-én végleg bezárja a kapuit, és jövő márciustól már nem is tudunk pontokat adni a profilunkhoz. Csoda, hogy ilye...