Nem vicc: ha ezen az oldalon beírja a nevét, a NASA feljuttatja a Marsra

Bárki nevét felviszi a Marsra a NASA májusban útnak induló InSight Mars-járóján. Aki szeretné feljuttatni a nevét, az jobb, ha minél előbb kitölti az erre szolgáló űrlapot.

2017. október 6. 10:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Átlagemberek még sosem láthatták így a Marsot Háromdimenziós, bejárható világot szimulál a Google és a NASA új eszköze.
A NASA meghosszabbította a Dawn űrszonda misszióját Az űreszköz a Ceres törpebolygót tanulmányozza.
A kíváncsiság visz el a Marsra, és előre az emberiséget Amíg él bennünk a kíváncsiság, képesek leszünk lépést tartani a technológiai innovációkkal, és fennmaradni.
Hamilton a NASA-nál járt Parc Fermé: Hamilton a NASA-nál járt
Kiderült, miért marad egyben a Szaturnusz nagy gyűrűje A csillagászok harminc éven át azt hitték, hogy a gyűrű egyben tartása egyedül a Janus nevű holdnak köszönhető. A NASA szeptemberben megsemmisült Cassini űrszondája által küldött adatok elemzése alap...
Meddig pörög a fidget spinner az űrben? videó A kérdésre pontos választ ugyan nem adott a NASA űrhajósa, de így is érdekes figyelni a kísérletezést Newton mozgástörvényeivel.

Fidget spinnert küldött a NASA a Nemzetközi Űrállomásra Az űrhajósok mutatják be, mi történik, ha az űrben pörgetnek meg egy fidget spinnert.
Örökifjúvá tenné a Mars-misszió űrhajósait a NASA A génmanipuláció még ingoványos terület: megakadályozza az öregedést, de komoly etikai kérdéseket vet fel. Jelenleg embereken szigorúan tilos.
Aszteroida közelít a Föld felé: a NASA csak most szólt, hogy órákon belül érkezik Tegnap jelentették be, hogy elhalad mellettünk egy kisbolygó.
Az első amerikai űrruhatervet látva előbb gondolnánk egy gyenge sci-fire, mint a holdraszállásra A tervet látva a NASA felkötötte a nadrágot, az évtized végére pedig megvalósult Kennedy elnök álma: embert küldtek a Holdra.
Két férfi sétálgatott a Nemzetközi Űrállomás peremén: bámulatos fotók! A NASA felvételein megnézheted az űrsétát.
NASA űrhajósok és TOP GUN vadászpilóták lézerkezelése magyar találmány (X) Gyors, biztonságos és fájdalommentes – Pár szóban így foglalnánk össze a FEMTO kezelést. Nem véletlen, hogy a sztárok is a Sasszem FEMTO