Időjárás-előrejelző rendszer újult meg

A NAK és az NMNK által működtetett ingyenes szolgáltatás célja, hogy segítse a termelők munkáját.

2017. október 6. 10:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Szinte ingyen tankolhat majd, akinek benzines autója lesz? A világ egyik legnagyobb olajipari vállalata, a Saudi Aramco nagyszabású részvénykibocsátásra készül. Van olyan elemző, aki szerint érdemes lesz sietniük, mert az elektromos autók térhódítása miatt az olajár padlót foghat.
Kanadai film győzött a szolnoki tudományos filmfesztiválon A Létfontosságú kötelék című, Kanada legforgalmasabb szervátültető központjában készült közel egy órás dokumentumfilm kapta az első díjat a vasárnap zárult szolnoki nemzetközi tudományos filmfesztiválon. Magyar alkotóknak egy harmadik helyet, és egy elismerő oklevelet ítélt oda a háromtagú zsűri.
Optimista prognózist közölt az IMF Alapvetően kedvezőnek tartja a globális gazdaság helyzetét és kilátásait a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője és politikai-stratégiai testülete.
Nem hiszed el, milyen idő lesz a jövő héten De hát október közepe van!...
Így fűt, aki élelmes: sok magyar ingyen milliókból korszerűsít Mi volt még a héten?...
Csak úgy simán nyugdíjba mész? na ennek a világnak mindjárt vége Évtizedekig kertészkedni, golfozgatni? Milyen unalmas. A hosszabb élet és a rosszabb nyugdíjkilátások miatt az USA-ban egyre kevesebben vonulnak csak úgy nyugdíjba, és egyre többen maradnak valamilyen módon aktívak. Még akár önkéntes munkákat is elvállalnak. A megtakarításokból nagyon nehéz összehozni a nyugdíjra valót.

Top hírek:
És akkor a nyugdíjasok megkapják a Fidesztől, amit még Bajnainak köszönhetnek Veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat - derült ki a most kiperelt papírokból. A kisboltok belerokkannak a béremelésbe, a nagyok viszont sorra kötik a bérmegállapodást. A kormány még nagyobb járulékcsökkentést ígért, és azt is elmondták, mennyi lesz a nyugdíjprémium. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Előrehozott parlamenti választás kezdődött Ausztriában Előrehozott parlamenti választás kezdődött vasárnap reggel Ausztriában, a több mint 6,4 millió választásra jogosult közvetve arról is dönt, hogy milyen irányba terelődjön az ország politikája, milyen kormánykoalíció lehet életképes.
Letették a Karcagi Rendőrkapitányság új épületének alapkövét Letették a karcagi rendőrkapitányság új épületének alapkövét pénteken, a csaknem egymilliárd forintos beruházás befejezése a jövő év elején várható - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
Ettől mehet fel a jövőben a fizetésed Az olcsó távol-keleti és kelet-európai munkaerő alacsonyan tartotta a béreket évtizedek óta, de ennek vége: már Kínában is meredeken emelkednek a bérek. Erős munkaerő-hiány fenyeget, amivel vége szakadhat az alacsony bérnövekedésnek, de az alacsony inflációnak és kamatoknak is. A részvénytőzsdékre rossz idők jöhetnek.
Ennyi tojást eszik a magyar Egy főre jutó tojásfogyasztás Magyarországon, 1970-2015
15 ezres órabér a magyar erdőkben: ezzel te is rommá keresheted magad Stresszmentes meló és még diploma sem kell hozzá....