Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8

A Samsung Enterprise Edition három éves KNOX védelmet és biztonságos, gyakori E-FOTA frissítést ígér. A csomag a két idei Galaxy csúcskészülékkel érhető el.

2017. október 6. 10:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - jövő héten érkezik a negyedik epizód Már nem kell sokat várnunk az Őrzök kalandjának folytatására, ami a trailer alapján sok izgalmat ígér.
Többet kereshet a Samsung az iPhone X-zel, mint a Galaxy S8-cal Nem tévedés, amit a címben olvasnak, az egyik cég becslése szerint igazán jövedelmező lehet a jubileumi iPhone... a Samsung számára.
A Galaxy S9+ kíséri a Galaxy S9-et A nagyszerűen sikerült idei széria útját folytatja a Samsung 2018-ban.
Mit tud a gyakorlatban a Samsung legjobbnak mondott telefonja? A Samsung körbenézett a fejlesztőlaborokban, és mindent amit készen talált, belepakolt ebbe a készülékbe. Firkáltunk a ceruzájával, fotóztunk a dupla kamerájával, számítógép helyett használtuk, de mé...
Ezt tudja a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8 videojavítója A Samsung új AMOLED kijelzői önmagukban is elképesztőek, azonban a csúcskészülékeknek van egy extra trükkje a videózáshoz.
Bill Gates Androidra váltott Azt nem mondta meg, hogy milyen okostelefonja van, de szinte biztos, hogy Samsung Galaxy S7.

Hátra költözhet a Galaxy A5 (2018) ujjlenyomat-olvasója Készülékrajz és védőtok is kiszivárgott az egyre kevésbé titokzatos, 2018-as Galaxy A generációról.
Szivárognak a Galaxy A5 (2018) részletei Bixby gomb, 4 GB RAM és Exynos 7885-ös SoC a következő Galaxy A-generáció pletykái között.
MLS: remek gólt lőtt Sallói Dániel - videó A Los Angeles Galaxy ellen szerzett vezetést csapatának.
Eldőlt a nagy kérdés: így fogadták a felhasználók a Galaxy Note8-at Izgalmas kérdés volt, hogy a balul sikerült Galaxy Note7 után jól tette-e a Samsung, hogy megtartotta a márkanevet. Az első eladási adatok már válasszal szolgálnak.
A Telenor kínálatában is megvehető a Galaxy Note 8 Most már nem csak az árlistán szerepel, hanem meg is lehet venni a csúcsphabletet. Emellett csomó termék lett olcsóbb.
Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program A Samsung is gőzerővel dolgozik a 8.0-s Android frissítésen, nemsokára a publikum segítségét is kérheti.