Kiszivárgott a Blackberry Motion fotója

Beszivárogni viszont semmi sem fog állítólag.

2017. október 6. 10:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Battlefield 1 - Turning Tides - ezt kapjuk a tengeri DLC-ben 2017 végén és 2018 elején érkeznek meg a Battlefield 1 - Turning Tides tartalmai, erre készülve a készítők megosztották velünk, mi is várható a harmadik DLC-ben.
Vigyázz a nyereményjátékokkal, amik ingyen iPhone-t ígérnek Könnyen ellophatják annak a személyazonosságát, aki bedől a csalóknak.
Olcsó horror tarolta le Amerikát A Happy Death Day volt a legnézettebb film Amerikában.
Keret nélkül jön az Oppo F5 A szelfi-specialista is kipróbálja magát ezen a téren, de a képeknél is javulást ígérnek.
Xbox One - megérkezett a nagy őszi frissítés Megint átalakult a kezelőfelület, de új funkciók is érkeztek az Xbox One-tulajok számára.
Omerta: City of Gangsters - a 2017/10-es GameStar teljes játéka Az alvilági élet nem könnyű, de kemény munkával most te lehetsz a város legrettegettebb bűnözője.

Top hírek:
Saját kriptovalutát vezet be Oroszország Bitcoin + Vlagyimir Putyin + 13 százalék adó.
Megérkezett az ELEX utolsó előzetese A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.
Ruiner teszt A helyszín Rengkok, 2091-et írunk. Főhősünk egy olyan szociopata, aki fivére elrablása után egy ismeretlen parancsára a helyi bűnbandák felszámolásával igyekszik megváltani testvére életét.
Rocket League - éjjel indul a halloweeni esemény, ingyen nyithatunk ládákat Most először játékkal is szerezhetünk olyan cuccokat, amik a Rocket League loot ládáinak kinyitására is alkalmasak, igaz, egy fontos korlátozás vonatkozik rájuk.
Egy újabb menüvel bővít a Windows 10 Az automatikusan induló elemeket lehet jobban testre szabni benne, de az őszi alkotói frissítésben még nem kap helyet.
Keret nélkül jön az Oppo F5 A szelfi-specialista is kipróbálja magát ezen a téren, de a képeknél is javulást ígérnek.