Bemutatkoznak az új Gran Turismo autói és pályái

Meglepő módon autók és pályák is lesznek a Gran Turismo Sportban, a Polyphony Digital pedig most jól be is mutatta őket. A járgányokat hat kategóriába sorolták, és összesen negyven pálya vár ránk.

2017. október 6. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gran Turismo Sport - egy tesztkör még lesz a rajt előtt Egy időkorlátos demóval készülnek a rajongóknak a Gran Turismo Sport készítői, az itt megszerzett jutalmak egy részét pedig a teljes játékban is megtarthatjuk.

Friss hírek
Az első Spintires: MudRunner gameplay Végre egy verseny berkeiben is megmutatta magát a Spintires: MudRunner.
Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - nézegess látványos képeket a legújabb előzetesből Kaptunk egy csomó jelenetfotót a következő Star Wars mozi legutóbbi traileréből.
Tudták, hogy van egy Starcraft-bajnokság, ahol csak mesterséges intelligenciák indulhatnak?
Az Igazság Ligája - új videóból ismerhetjük meg Aquamant Mivel a szuperhős még nem szerepelt a DC filmes univerzumában, nem árt, ha tudjuk, kicsoda is ő valójában.
Milliárdos karolja fel a Hyperloop One-t Az űrutazással is kacérkodó Virgin Group tulajdonosa száll be a kapszulát tesztelő cégbe.
Íme a Lego Marvel Super Heroes 2 története Friss trailerben mutatkozik be a Lego Marvel Super Heroes 2 története.

Gran Turismo Sport - ilyen a kompetitív versengés Nem olyan régen, a Tokyo Game Show keretein belül rendezett a Sony - négy japán versenyző között - egy élő futamot a Gran Turismo Sportban. A kompetitív versenyt a méltán híres suzukai pályán bonyolít...

Top hírek:
A játéktermi gépek szerelmeseit várja november eleje Jön a geek-nosztalgia csúcsa: három napon keresztül 250 játékgépet próbálhatnak ki az érdeklődők Budapesten, akár a világ legnagyobb működő flipperasztalát is.
Itt az új X-Men-film, a New Mutants első előzetese Meglepő előzetest kapott a New Mutants.
Töretlen népszerűségnek örvend a Cuphead (PC, XO) A készítők bejelentették, hogy alig két héttel a megjelenés után, immáron egymillió példányban kelt el a játékuk.
Csúszik az Age of Empires: Definitive Edition RTS-rajongók, van egy rossz hírünk! Még sem jelenik meg idén az első Age of Empires felújított kiadása, így leghamarabb csak 2018 elején csaphattok le rá. Szerencsére a zárt bétatesztet kibővítik, így talán még előtte kipróbálhatod.
Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - nézegess látványos képeket a legújabb előzetesből Kaptunk egy csomó jelenetfotót a következő Star Wars mozi legutóbbi traileréből.
Újabb nagy visszatérő az Avatar 2-3-4-5-ben Parker Selfridge is benne lesz az Avatar-folytatásokban.