Így épül Trump fala

Képeken mutatjuk, milyen is lesz az új amerikai-mexikói határ.

2017. október 6. 10:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump Puerto Ricóra látogatott Donald Trump amerikai elnök kedden a hurrikán sújtotta Puerto Ricóra látogatott, ahol a többi között a szeptember második felében pusztító vihar károsultjaival találkozott.
Korábban támadta, de fenntarthatja az iráni atommegállapodást Trump James Mattis amerikai védelmi miniszter szerint az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdeke az Iránnal kötött nukleáris megállapodás fenntartása. A tárcavezető a szenátus fegyveres erőkkel...
Egy amerikai tanárnő remélte, Trump-szavazókat öltek meg Las Vegasban A tanárnő a Las Vegas-i lövöldözésre reagálva írta bicskanyitogató bejegyzését.
Trump időpocsékolásnak tartja az Észak-Koreával való tárgyalási próbálkozást Donald Trump amerikai elnök időpocsékolásnak tartja, hogy külügyminisztere megpróbál tárgyalni Észak-Koreával.
Lemondott Trump egészségügyi minisztere, miután az adófizetők pénzén utazgatott Tom Price, aki a Fehér Ház engedélyével katonai gépekkel repülte körbe a világot, az első miniszter, aki elhagyja a Trump-kormányt.
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.

Kis pluszban az amerikai részvényindexek A vártnál jobb második negyedéves amerikai GDP-adatnak, illetve a Trump kormánya által tegnap nyilvánosságra hozott adóreform-tervezetnek köszönhetően emelkedéssel indították a csütörtöki kereskedést....
Nagyszabású adócsökkentést tervez az amerikai elnök Az elmúlt évtizedek legnagyobb adócsökkentési tervét vázolta fel szerdán Donald Trump amerikai elnök
Trump utasítása ellenére sem szavazzák meg a republikánusok az Obamacare kinyírását Pedig az elnök szerint ez lett volna a legfontosabb faladat.
Phenjan hadüzenettel vádolja Washingtont Phenjan azzal vádolja Washingtont, hogy Donald Trump amerikai elnök háborút hirdetett Észak-Korea ellen
Összefogott egy sportág Trump ellen Erősödik az amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosainak titakozása Donald Trump elnöknek a sportolókkal szembeni hétvégi bírálatai után.
Észak-koreai külügyminiszter: Trump értelmi fogyatékos és nagyzási hóbortban szenved Folytatódott az üzengetés Észak-Korea és az Egyesült Államok között, most az észak-koreai külügyminiszter szónokolt az ENSZ-ben New Yorkban.