Hajlétalanokat vertek a testvérek, a legfiatalabb mindössze 14 éves

A vád szerint három testvér, köztük egy fiatalkorú fiú idén januárban két hajléktalan férfit támadott meg, egyiküktől az összegyűjtött aprópénzét vették el erőszakkal, míg a másik férfit mindhárman bántalmazták.

2017. október 6. 10:40

A cikk folytatása...Friss hírek
A TV2-es vezérigazgató: beestek az állami hirdetések, hát befogadtuk őket Dirk Gerkens szerint a TV2 mára utolérte az RTL Klubot, az állami hirdetések, hát azok csak úgy megjelentek, és a tévé nem hajtotta el az ablak alatt felbukkanó milliárdokat.
Tarlósnak 17 tanácsadóra van szüksége Három fővárosi tanácsadó is egymilliós havi bért kap, a tanácsadók száma 2015 után ismét emelkedésbe kezdett.
Trump mégsem támogatja a kétpárti egyezséget Donald Trump amerikai elnök mégsem támogatja  az egészségbiztosítás egyes elemeiről született kétpárti egyezséget
Erősödött a forint estére Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben szerda kora este a reggeli értékekhez képest
Szorul a hurok a Feneketlen tavi lakópark körül, Újbuda adhatja meg a kegyelemdöfést Ellenzéki képviselők tiltó indítványt nyújtanak be csütörtökön. A beruházás körül egyre rosszabbul alakulnak a dolgok.
Megeteti Juncker a V4-et Vacsorával látja vendégül az Európai Bizottság elnöke a kelet-európai szövetség vezetőit a csütörtöki európai tanácsi csúcs előtt.

Top hírek:
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.
30 automata utcai vécét kapna ingyen a főváros, de a kerületek félnek tőle Az ajtaja negyedóra után magától kinyílna, nehogy befészkeljék magukat a hajléktalanok.
Ophelia egész hétre elintézte nekünk az októberi tavaszt Napokig kitart még az előrejelzés szerint a szokatlanul enyhe, tavaszias időjárás, eső sem várható egyelőre.