Nagyon húz a magyar ipar

6,8 százalékkal nőtt az ipari termelés augusztusban.

2017. október 6. 10:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Csodálkozunk, hogy elmennek az autószerelők? Mutatjuk a nyugati béreiket! Hiába csábítanák a magyar autószerelő műhelyek a dolgozókat, ha nyugaton kétszer-háromszor több pénzt is lehet keresni.
Zöld arannyal enyhítené a nyomást Észak-Korea Algával oldaná meg energiaellátási problémái jelentős részét Észak-Korea; az ország állítólag stratégiai szerepet szán az alternatív energiaforrásnak, amelytől azt reméli, hogy általa a nemzetközi...
Meghátrált a Ryanair mégsem szívatják meg az utasokat? A sorozatos botrányok mellé nem hozzák be a tervezett szigorításokat.
Kissé csökkent az euróövezet magánszektorának teljesítménye Kissé lanyhult az euróövezet magánszektorának teljesítménye októberben, a foglalkoztatottság azonban egy évtizede a legnagyobb mértékben bővült.
Hiába ugrott a hozam: senkinek sem kell magyar állampapír? Hosszú stagnálás után emelkedett a hozam, épp csak a kutyát sem érdekelte.
A fiatalok a kütyükre és az utazásra kötnek legszívesebben biztosítást Több a pénze a lakosságnak, ami jót tesz a piacnak.

Top hírek:
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Egy milliárdos így buktatná meg Trumpot Egy demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására.
Az EU összeszerelő-üzeme lett Magyarország és a régiónk A szolgáltatásokban szinte sehol nem vagyunk, az iparból és a mezőgazdaságból próbál megélni az ország.
Holnapra is riasztást adtak ki Kedden ugyan a szél viharos fokozat alá mérséklődik, de így is több megyére érvényben van riasztás.
Ez az ország nem várja ölbe tett kézzel, hogy rászakadjon a nyugdíjas tömegek minden baja Kína bevásárol külföldön. Az ország központi nyugdíjalapja 2100 milliárd jüannal, vagyis 317 milliárd dollárral gazdálkodik, ezt a hatalmas összeget akarja jól megforgatni. Egy részét külföldön.