Milyen lakás illik hozzád? A rusztikust válaszd, ha hagyománykedvelő vagy

Az otthonod, de leghívebben a nappalid tükrözi a személyiségedet.

2017. október 6. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem rejtegeti tovább: Kautzky Armand megmutatta bájos kamaszlányát Nem csoda, hogy az apukája olyan büszke rá.
Nádas György majdnem a Dunában kötött ki az esküvőjén - szombat 18.50 Dévényi Tibor szembesül azzal, a fia szerint mi az, amit édesapjától örökölt, Nádas Györgyről kiderül, nevelt lánya hogyan akarta meghiúsítani az esküvőjét, Kautzky Armand pedig kap egy hívást, amit nem tud fogadni... Vigyázat, gyerekkel vagyok! keddtől szombatig a TV2-n!
Napi horoszkóp: A Bakok álmait angyalok teljesítik A Nyilasok pihenjenek meg, a Halak keressék fel szent helyüket. Napi horoszkóp!
Bajor Gizit a saját férje ölte meg - Házasságuk tragédiába torkollott Bajor Gizi és férje halálának körülményeit a mai napig nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.
Nap képe - Sminkasztal
Bosszú vagy szerelem - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.50 Ajánló - Bosszú vagy szerelem: országos tv premier hétköznap délutánonként 16.50-től a TV2-n!

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Kylie Minogue dögös húgával pózol bugyiban - Szexi fotót posztolt kettejükről Dannii Minogue még szebb, mint a nővére.