A trafikmutyis Horváth István lesz Kósa Lajos egyik államtitkára

A trafikbotrányban elhíresült szekszárdi polgármester lesz az egyik jobbkeze.

2017. október 6. 10:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kósa Lajos: Iszunk egy kávét Botkával, és közben szidjuk az MSZP-t Kósa Lajos már Botka László miniszterelnök-jelölté való kinevezésekor tudta, hogy a szocialista politikus előbb-utóbb vissza fog lépni, hisz nem akarja elveszíteni Szegedet. Az új tárca nélküli minisz...
A Fidesz új frakcióvezetője belerúgott egy kicsit Botka Lászlóba Kósa Lajos távozott a frakció éléről, miniszter lett, Gulyás Gergely érkezett, azonban kedden, napirend előtt az Országgyűlésben bevallotta, kicsit gondolkodott azon, elvállalja-e.
Kedden búcsúzhatunk Csongrád megyétől Hétfőn pedig elmúlik Kósa Lajos minisztertelen korszaka.
Uniós pénzből épít húsfeldolgozót a fideszes képviselő felesége Horváth István szerint ezek a pénzek járnak a magyar embereknek.
Kósa: A baloldal a NATO-elemzés ellenére is tagadja a migrációs válság tényét Miközben a NATO előrejelzése szerint 2020-ig 60 millió migráns indulhat el Afrikából Európába, a baloldali ellenzék a migrációs probléma létét is tagadja jelentette ki Kósa Lajos (Fidesz) a Kossuth R...
Már a NATO is cáfolja, hogy csökkent volna a migrációs nyomás A NATO elemzői is teljesen kizártnak tartják, hogy rövid távon csökkenjen a migrációs nyomás - emelte ki Kósa Lajos (Fidesz), az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke csütörtökön ...

Kósa Lajos nem bírja az új menzakaját, marad a körömpörköltnél és a pacalnál videó A távozó fideszes frakcióvezető és leendő miniszter egy sajtótájékoztatón feltárta étkezési titkait. Kósa Lajos a reformkaját nem bírja, nála a körömpörkölt, a pacalpörkölt és a gulyásleves az igazi....
Megjelentek Kósa Lajos miniszteri kinevezéséről szóló jogszabályok Megjelentek Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterré való kinevezéséről szóló jogszabályok.
Kósa Lajos: az ellenzékre nem lehet számítani
Kósa Lajos lesz az elnöke annak a bizottságnak, ami eldönti, milyen tervek alapján épüljön 10 ezer fős korcsolyacsarnok Budapesten Kiírták az Istvánmezőre tervezett jégpalota tervpályázatát.
Kósa Lajos szerint ő nem oktatási vagy egészségügyi miniszter lesz, ne rajta kérjék számon, hogy miért nem ezekre költ inkább a kormány És milyen igaza van. Sajnos pont nincs egészségügyi és oktatási miniszter sem. Ahogy nő sem, a 14 kormánytag között.
Kósa: Soros nem hajlandó a magyar törvények betartására Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető szerint Soros György nem hajlandó betartani a magyar törvényeket.