Kompromisszumot ajánlj a riválisoknak Renault

Hajlandó kompromisszumot kötni a Renault Forma-1-es csapata azok után, hogy a riválisok kikeltek magukból amiatt, hogy a francia istálló leszerződtette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kulcsemberét, Marcin Budkowskit.Tovább

2017. október 6. 10:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Renault nem fél attól, hogy saját motorjával veri meg a McLaren A Renault Forma-1-es csapatánál nem félnek attól, hogy a McLaren 2018-ban saját motorjukkal veri majd meg őket.Tovább
Nagy dobásra készül jövőre a Renault A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.
Fotók: Carlos Sainz a Renault színeiben A hétvégi Amerikai Nagydíjon már a Renault színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben Carlos Sainz.Tovább
Palmer új üléséhez egy ajánlólevéllel járul hozzá a Renault Bár váratlanul, szezon közben bocsátották el a britet, ez nem azt jelenti, hogy minden szálat elvágna vele egykori munkaadója. Volt csapatfőnöke elmondta, hol versenyezhetne Palmer az F1-et követően.
Hülkenberg jó kapcsolatot akar Sainzcal Zajlottak az események a Renault-nál, hiszen Jolyon Palmer helyére Carlos Sainzot ültetik a következő versenyhétvégétől kezdve. Hülkenberg már várja, hogy együtt segítsék a csapatot a spanyollal.
Felöltötte a Renault öltözékét Sainz Parc Fermé: Felöltötte a Renault öltözékét Sainz

Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.
Megtörtént Kubica első williamses tesztje A korábban Renault-t vezetgető lengyel megismerkedett a csapattal, amellyel visszatérhet 2018-ban. Silverstone-ban melegített be a Hungaroringre, ahol már egy ellenféllel is meg kell mérkőznie.
Főhet a McLaren feje, a Honda közelebb került a Renault-hoz Bár a wokingi F1-es alakulat nem szerzett pontot motorszállítója hazai nagydíján, a Honda első embere úgy érzi, kezdik utolérni a csapat jövő évi partnerét teljesítmény terén.
Sainzot hidegzuhanyként érte a váltás híre A spanyol F1-es pilóta Austinban már a Renault sárga-fekete gépét fogja vezetni, de mint elmondta, ugyanúgy meglepődött a hír hallatán a Japán Nagydíj hétvégéjén, mint bárki más.
Okosgyárakat és folyamatos kapcsolatot vizionál a Renault A hagyományos értékek megtartásával és az emberi munkaerő elhanyagolása nélkül képzeli el jövőbeli autógyártását a francia autógyár.3 hozzászólás - megtekintés
Váltás lesz a Formula-1-ben A vasárnapi Japán Nagydíj után a szezon utolsó négy versenyén már Carlos Sainz Jr. ül majd a gyengén teljesítő Jolyon Palmer helyén a Formula-1-es Renault csapatnál.