Sokat költünk sportra? Mit csinál akkor Jobs özvegye?

Félmilliárd dollárt fektetett sportvállalkozásokba, így egy csapásra komoly szereplő lett Laurene Powell Jobs a sportbefektetések piacán.

2017. október 6. 10:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mindnyájunkra figyel a gépek szeretetteljes kegye - Spirita ősbemutató Steve Jobs egy ikon. Az új generáció példaképe, aki nem ismert megalkuvást, nem tűrte a félig végzett munkát, és mindenen keresztülverte az akaratát, még ha az komoly áldozatokba került is. Könyörtel...
Steve Jobs az egyik legjobb PR-menedzser volt Míg akkoriban szájról-szájra terjedt az újdonságok híre, ma már rengeteg csatornát kell használnia a kommunikációs szakembereknek.

Friss hírek
Feszülten figyel a világ: mi lesz itt délelőtt 10-kor? A katalánok még azt sem hajlandóak elárulni, hogy most akkor kikiáltották a függetlenséget vagy nem - csütörtökön 10 órakor lejár a határidő.
Bizonygatnak a britek: könnyen lehetnek az EU-polgárok állandó lakosok náluk A brit miniszterelnök szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése után könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó...
Tovább nőtt a használt autók magánimportja Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az idén az első háromnegyed évben, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat - ismerteti a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a DasWeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Érthetetlen: miért nem emelkednek a bérek, ha egyszer munkaerőhiány van? A Fed friss jelentése szerint a legutóbbi hurrikánok fogták vissza az amerikai gazdaságot - hiába egyre erősebb a munkaerőhiány, nem emelkednek a bérek, és így az infláció sem.
Kína rendületlenül nő - és adósodik A várakozásokkal összhangban enyhén lassult Kína bruttó hazai termékének (GDP) növekedése a harmadik negyedévben, mivel a túlfűtöttség jeleit mutató ingatlanpiac és az eladósodottság megzabolázását...
Lecsapott az MNB: megbírságolták az MFB-t Közel 13 millió forintra büntették a pénzintézetet.

Furcsa és ellentmondásos az iPhone X Egyre többen teszik fel a kérdést: Ezt vajon Steve Jobs megengedte volna?
Még azt is Steve Jobs mondta meg, mikor vágják ki a fákat az új Apple-székházhoz Nemcsak az iPhone X modelljét csodálhatták meg az újságírók, hanem a bemutató helyszínét is. Az Apple új központja 5 milliárd dollárba került. Ez méregdrága beruházás, de aprópénz a világ legértékese...

Top hírek:
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
Munkába állt a világ első úszó szélfarmja Nicola Sturgeon, Skócia miniszterelnöke szerdán hivatalosan is üzembe állította a világ első úszó, 30 megawattos szélerőmű farmját. A Hywind Scotland nevet viselő szélfarm terveit még 2015...
150. évfordulós "Édes kiegyezés" Süteménykollekcióval emlékezik a kiegyezés 150. évfordulójára a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete.
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
3,3 milliárd forintot kapnak a kkv-k versenyképességük javítására Új pályázati felhívás jelent meg 3,3 milliárd forint keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a mikro-, kis és középvállalkozások (kkv) versenyképességének és hatékonyságának növelésére - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.
Adótanácsadók: Ebben a formában nem elég a szocho-csökkentés Több lépcsős, és kisebb a vártnál.