Klasszikus pálya tér vissza az új Call of Dutyban

A Carentan a második világháborús Call of Duty-játékok egyik legkedveltebb multiplayer térképe, aligha meglepő, hogy az Activision visszahozza a WWII-ben. Nagy kár, hogy kezdetben csak a szezonbérletesek kapják meg.

2017. október 6. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Call of Duty: WWII - új térkép bukkant fel A közelgő Call of Duty fejlesztői érthetően nem szeretnének sok információt kiadni már a játék megjelenéséig, most azonban mégis lelepleztek egy multiplayer térképet és egy játékmódot is.
Call of Duty WWII - megfordulunk Londonban, játszhatunk egy régi focilabdával Nemrég kiadott két új képet a fejlesztőcsapat a Call of Duty: WWII egyik eddig ismeretlen helyszínéről, amik egy korábbi játékmód némileg átértelmezett változatát is megmutatják.
Minden kiderült a Call of Duty: WWII-ről Nagyon úgy néz ki, hogy nincs több titkolnivalója a Call of Duty: WWII-nek. A nemrég minden PC-s rajongó számára elérhető bétateszt fájljai között matatva ugyanis az egyik rajongó gyakorlatilag minden...
Call of Duty: WWII - visszatér a Carentan A Call of Duty sorozat egyik ikonikus pályája az új részben is szerepel, de nem az alap pályák között.
Ezek a nemzetek viszik a legtöbb hungarikumot a ferihegyi repülőtéren a Heinemann Duty Free-ből A Pick szalámi, Unicum és a fűszerpaprika-őrlemények, csak néhány azok közül a hungarikumok közül, amiket a külföldiek úgy visznek a Budapest Airport SkyCourt termináljában található Heinemann Duty ...
Call of Duty: WWII - a PC-s bétával közel ötször többen játszottak, mint az Infinite Warfare-rel a megjelenésekor Úgy tűnik, a játékosoknak már tényleg elegük volt a futurisztikus témából.

Call of Duty: WWII - a fejlesztőcsapat tényleg hisz benne, hogy idén kiemelkedő lesz a PC-s változat A Sledgehammer mellett a Raven Software is besegít a Call of Duty: WWII PC-s változatának elkészítésébe és mindkét csapat rendkívül optimista az idei rész kapcsán.
Call of Duty: WWII - máris nerfeltek a PC-s béta tapasztalatai alapján A Call of Duty: WWII jelenleg is futó PC-s bétatesztjei egyetlen nap alatt olyan értékes tapasztalatokat hoztak a fejlesztőknek, hogy néhány fegyvert már át is dolgoztak.
Csak jövőre érkezik a Call of Cthulhu A földöntúli borzalmak egyelőre váratnak magukra, lévén csak 2018-ban érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka. Csak egy Twitter-bejegyzés szellőztette meg a csúszást...
Call of Duty: WWII - ilyen gép kell a bétához Már előtölthető a Call of Duty: WWII hamarosan elrajtoló PC-s bétája, így nemcsak az derült ki, milyen lehetőségeket kínál a számítógépes változat, hanem az is, hogy milyen gépigénnyel rendelkezik maj...
Call of Duty: WWII gépigény - ilyen rendszer kell a bétához Most, hogy már letölthető a PC-s bétakliens, az Activision nyilvánosságra hozta a gépigényt is. Reméljük, felpakoltatok RAM-ból.
Call of Duty: WWII - minden idők legjobban fogyó Call of Duty epizódja lehet Michael Pachter szerint könnyen lehet, hogy a Sledgehammer alkotása az eddigi legtöbb eladást produkálja majd a játéksorozat történelmében.