Tóth Vera bikiniben mutatta meg alakját

Az énekesnő nemrég posztolt az Instájára egy szuper fotót, amiben végre megmutatta bikiniben is az alakját!

2017. október 6. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tóth Vera egyedülálló nőként is teljesen boldog Életének legjobb időszakát éli.
Bikiniben októberben? Nem Tóth Vera az egyetlen Méghogy vénasszonyok nyara! Bódi Sylvi és Zimány Linda fotóit is érdemes megnézni.
Durván kiakadt Tóth Vera Az énekesnő elképesztően büszke lehet arra, hogy ennyit sikerült fogynia, de úgy tűnik ezzel most csúnyán visszaélt egy cég!
Összebútoroztak a Tóth lányok, Gabi és Vera Tóth Gabi és Tóth Vera ismét együtt él: erőfeszítéseiket siker koronázta, Budán, egymás mellett találtak két lakást, ahová egy kisebb állatkerttel érkeztek.
Nem találod el, Tóth Vera kivel költözött össze új otthonában - Fotók Tóth Vera a gyönyörű lakást is megmutatta.
Tóth Vera megmutatta mekkora változáson ment keresztül Gratulálunk neki!

Kajla kutya csalta haza Tóth Vera cicáját Péntek hajnalban a közösségi oldalán kiáltott segítségért Tóth Vera, akinek Fülöp nevű cicája csütörtökön eltűnt a fővárosban. A megmentő egy négylábú személyében érkezett, aki természetesen a gazdájá...
Ripost 22. adás - 2017.09.17. Az adás tartalmából: Tóth Vera élete megváltozott 42 kilós fogyása után, megmutatta szexi ruháit is / Vajda Judith és Szulák Andrea a plus size nőket bátorítja / Cooky a Drágám, add az életed!-ben biz...
Fülöp miatt virrasztott Tóth Vera Életem értelme, bármit megteszek, csak kapjam vissza őt Belehalok, ha nem lesz meg... Fülike a gyerekem, a mindenem, a lelki társam... Tudom, őrültség, de így van... Álmatlan éjszakája volt csü...
Eltűnt Tóth Vera cicája Az énekesnő borzalmasan el van keseredve, ugyanis egyik cicája eltűnt. A sztár az Instán kért segítséget rajongóitól, és nagyon reménykedik abban, hogy valaki megtalálja.
Ilyen kihívó fotót régen posztolt Tóth Vera Eszméletlenül fest!
Mihalik Enikő videójánál ma nem látsz szexibbet! Enikő extra dögös videót posztolt Instájára, ahol bugyiban és pólóban táncikál modell barátnőjével egy medencében.