Ha ilyen autód van, baj lehet vele

Több mint egymillió autót hív vissza a Nissan, amiért a gyártóüzemben az ellenőrzések nem voltak megfelelő minőségűek.

2017. október 6. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rali csak nőknek A Nissan Navara Amerikába tart, hogy részt vegyen egy 2000 kilométeres, szívós és intelligens, kizárólag nők részvételével zajló ralin...
A Nissan Micra BOSE Personal Edition hamarosan kapható A 2500 autóra korlátozott gyártás garantálja az exkluzivitást 
Kiszáll a Renault, jön a Nissan a Formula-E-be Parc Fermé: Kiszáll a Renault, jön a Nissan a Formula-E-be
PlayStation 4 kontrollerrel irányítható autót épített a Nissan A Gran Turismo Sport közelgő megjelenésének örömére a brit JLB Design és a Nissan úgy alakított át egy GT-R-t, hogy azt távirányítós autóként lehessen használni.
A Nissan a vezetők kiszáradásának veszélyére hívja fel a figyelmet: Döntsön, iszik és vezet! A vezetők dehidratált állapotban több mint kétszer annyi hibát követnek el
1,2 millió autót hív vissza a Nissan Nem volt hiteles a minőségi ellenőrzésük, újrázni kell. Ez 189 millió eurójába fáj a cégnek.

Újabb Halálos Iramban DLC-t kap a Rocket League Az alig egy hét múlva érkező bővítményben egy 1970-es Dodge Charger és egy Nissan Skyline GT-R kap helyet.
Itt 40 kWh-ás Nissan e-NV200 Oslóban mutatták be a már 280 emissziómentes hatótávval kecsegtető, 40 kWh-ás akkumulátorcsomaggal szerelt Nissan e-NV200 furgont.2 hozzászólás - megtekintés
Mire megy a GT-R az AMG Merci és RS Audi ellen? Összemérték mire megy negyed mérföldön a japán csúcsgép, a Nissan GT-R a Mercedes-AMG E63 S és az Audi RS7 ellen. Meglepő lett a rajt és az azt követő végeredmény is.
A magyar utak egyik legnépszerűbb autóját tesztelte a Supercar Egy ˝felfrissült˝ Nissan Qashqai-t, valamint egy hosszú nevű, kisautót, a Mini Clubman John Cooper Works-t tesztelte a Supercar. 
Sokkolóan olcsó elektromos autót tervez a Dacia Saját elektromos autót épít a Dacia a Renault-Nissan e-technológiájának felhasználásával - számolt be az AutoExpress. Az új modell tervezett áráról nem szóltak a hírek, de a cégvezető szerint a...
Jön a Lexus és a Nissan a DTM hétvégéjére Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Németország és Japán túraautós bajnoksága, a DTM és a Super GT, amelyek világviszonylatban is a zártkarosszériás pályaversenyzés élvonalának számítanak.