Az Echo Tv riportere összegraffitizte Simicska házát?

Losonczi Kata keze sült el. De lehet, hogy az egész csak egy ügyes médiahekk.

2017. október 6. 11:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehet, hogy Simicska Lajos cezaromániás bunkó, de ez nem az ő plakátja A manipulációnak létezik az a foka, amikor a dolog elmebajjá vagy tényleg művészetté válik: a Fidesz-lap nagy Fidesz-védelmezésében egy Fidesz-ellenes plakáttal támadja a Fidesz új ellenségét.
Bayer Zsolt halálát kívánta, kirúgták Bajomi-Lázár Péter a Simicska-Indexen magyarázkodik. Közös erővel veszik semmibe a valóságot.
Az Echo TV-ben viccesnek találták, hogy a KFC-nél összeverték az újságírót "Az Index paprikajancsijáról van szó, a megjelenése is irritáló."
Nevetségessé tették Simicska unokatestvérét a falujában Jobbik kifizetőhely! - ezt írták a plakátra az Index-tulajdonos Nagy-Ajtony Csaba lakóhelyén.
Amikor Simicska fagyija visszanyalt
Haladékot kapott a CEU Egy évvel meghosszabbítaná a kormány a határidőt, ameddig a Magyarországon működő külföldi felsőoktatási intézményeknek teljesíteniük kell működésük feltételeit jelentette be az igazságügyi miniszter...

Parázs vita a Soros-egyetem előtt, egy mikrofon is bekapcsolva maradt Nem engedte a Soros-egyetem egyik munkatársa, hogy az ECHO TV stábja a CEU épülete előtt, az utcán forgasson.
Simicska segítséggel firkált Jobbikos vazallusával rondította össze veszprémi hirdetőoszlopait Simicska Lajos Veszprémben. Müllner László a milliárdos régi szövetségese, felesége pedig a Közgépnél, Simicska cégénél dolgozik. Errő...
Jobbikos emberével akciózott Simicska Veszprémben A dúsgazdag oligarcha nem egyedül festette tele obszcén szövegekkel Veszprém hirdetőoszlopait: a Jobbikkal szimpatizáló Müllner László is segítségére volt, akinek felesége a Simicskához tartozó Közgép...
Fidesz: a törvényeket mindenkinek be kell tartania A Jobbik néhány plakátért cserébe eladta a pártot Simicska Lajosnak - véli a Fidesz.
Miközben Simicska Orbánt gecizte, egy majom szomorkodott a fodrásznál Itt a 444 heti híradójának első kísérleti adása.
Simicska-simogatás volt a házi feladat